Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tanker og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tanker og angst

juni 14 2013 - 23:28
Hei, har slitt med helseangst og panikkangst og deppresjoner siden 2011 og har mange ekle symptomer som hemmer hverdagen, men for en stund siden så kom det værste, jeg fikk helt ut av det blå tanker og bilder i hode der jeg skader de som står meg nermest, og ble helt opphengt i dette, dette har plaget meg lenge, jeg har såklart ikke gjort noenting av dette og for meg høres det helt sykt ut at jeg kan ha slike tanker, er det noen som har opplevd noe lignende?
føler at jeg blir gal, redd og frustrert hele tiden
all hjelp er god hjelp!
Avatar

jau

juni 16 2013 - 03:18
Fikk panikkangst etter å ha hatt angst for helse og masse tull i mange år, har ikke hatt panikkanfall på en måned etter jeg begynte på effexor, men er like deprimert som før. Det er slitsomt å være fange i sitt eget hode og ikke klare å gjøre noenting.
Avatar

:)

juni 24 2013 - 23:49
Heisann.
Eg kjenne meg igjen i det du skriv.. Og det er ikkje farleg :) Min greie med angsten har vore at eg har følt at eg ikkje har kontroll over den .. og det har blitt flytta over på frykten av at eg ikkje har kontroll over meg sjølv i det heila tatt.. og noko av det verste eg kunne ha gjort er å skada nokon eg er glad i .. Så ta det med ro, prøv å legg det til side .. Sjølv om du har slike tankar, treng det ikkje bety at du faktisk gjer det :)
Avatar

hei

juli 5 2013 - 22:46
Får noen år siden fikk jeg også sånn tanker att jeg ble å skade noen som var meg nær . Holt på å bli gal av disse tanken .
Det eneste som hjalp meg mot disse tanken var å fortelle om det til de nermeste da slapp tanke tak . men det var tøft og skulle stå fram å fortelle dette . Håper att tanken dine slepper tak .
Til forsiden