Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tankekjør!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tankekjør!

juni 27 2022 - 00:15
Det er så mye tankekjør og angst og depresjon.Vet ikke hva jeg skal gjøre av meg.Ingenting går min vei.Jeg vil bare at tankekjøret skal slutte.Jeg er så sliten av alt.Sliten av å lide og være redd hele tiden for så mye.Det er så mye tristhet.Jeg drukner i det.Tristheten spiser meg opp innvendig.Jeg vil bare at alt skal slutte.Jeg er sliten av å ha det vondt og får så mye smerter i kroppen av alt sammen.Hele tida er det noe.Er det ikke det ene så er det andre.Alltid er det noe.Nå er jeg så urolig og rastløs.Alt føles stort og jeg føler meg på bunnen.Når skal dette slutte tenker jeg så mye på.Når skal smerte bli borte.Når skal jeg få det bedre?Tankekjøret føles så eksplosivt.jeg er så rastløs,vet ikke hva jeg skal gjøre.Hjelp har dere råd?
Avatar

Kjære deg

juni 27 2022 - 09:10
kjære kjære deg Mrsfreak1983 :) Jeg kjenner meg igjen i alt du skriver, men jeg holder meg flytende med litt jobb, litt sosialt og mye turer i skog og mark.

Er det noen som ser til deg innimellom? Kommer du det ut av sengen? Hva har hjulpet deg før?

Ønsker så veldig veldig for deg at du skal komme deg litt ut av bobla di og få litt fri fra tankekjøret og smerten.

Gode tanker sendes din vei idag :)
Avatar

Hei midtlivskrise

juni 27 2022 - 15:15
Fine deg jeg har folk som kommer innom meg og som hjelper meg.takk for at du bryr deg.
Avatar

Så sant!

juni 27 2022 - 23:01
Det er mye bra i det du skriver Ennydagtruer.Veldig interresant.
Avatar

Re

juli 3 2022 - 12:01
Det er det som er håpløst med dette tankekjøret, når det først starter er det vanskelig å komme ut av og man graver seg mer og mer ned i det. Har du noe form for hobby eller interesse som kan distrahere deg litt. Min opplevelse er at om man bare kommer bort fra det litt så hjelper det i hvert fall noe.
Til forsiden