Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tåler ikke antideprassiver..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tåler ikke antideprassiver..

nov 8 2012 - 18:32
Lyst til og høre om noen har erfaring med bruk av antideprassiver og så virker dem ikke eller kroppen takler den ikke.

Hvordan reagerer kroppen da ??
Avatar

Re: Tåler ikke antideprassiver..

nov 8 2012 - 21:47
For min del så oppleves bruken av Zoloft som om at jeg har mer hjertebank og hjerteforstyrrelse.

Om det er innbildning eller angsten som trigger hjerte er jeg usikker på eller om det er medesin ??
Avatar

Re: Tåler ikke antideprassiver..

nov 9 2012 - 09:27
Har brukt Cipralex. Bortsett fra en tung tid de fire første ukene, hadde jeg god effekt av dem.
Avatar

Angst

nov 10 2012 - 21:32
Kan det muligens være slikt at vist ikke medesin virker noe på angsten at den kan gi feks mer angst, det lurer jeg på noen som erfarer ??
Avatar

Hei :)

nov 10 2012 - 21:51
Gå til legen din å be om informasjon rundt oppstart med antidepp, noen ganger tar det tid før de virker, noen ganger må man ta tileggspreparater for å kommer igang og noen ganger må man forsøke flere typer antidepp for å finne den rette for deg.
Avatar

Hei :)

nov 10 2012 - 22:00
Takk for informasjon solivente.:)

Jeg har brukt cipralex i 3,5 mnd så gikk jeg over til zoloft i begynnelsen av okt 2012.
Cipralexen var hard i begynnelsen pga bivirkninger men etterhvert så blei det noe lettere. Så gikk jeg over til zoloften og etter hvert som jeg bruker dem så synes jeg den ikke virker noe særlig, er på 50 mg nå, veit ikke om jeg skal tilbake til cipralexen.?? :/
Avatar

:)

nov 10 2012 - 22:14
Æsj.. det der er så kjipt.... Det kan jo hende du må regulere dosen for å finne det rette for deg. Jeg husker jeg økte gradvis men gikk til slutt opp på for mye så måtte gå ned igjen.

Det er jo en kur som skal balansere nivået av "glad hormon i kroppen så det er ikke så rart om det tar tid før virkningen kjennes. Jeg kan ikke si at jeg erfarte at antidepp virket så mye på angsten men den fjernet toppene slik at jeg ble mer konstant redd uten panikk. Det er sikker stor forskjell fra person til person hvordan det virker men jeg syntes oppstarten var tøff.. Er veldig glad i dag for at jeg gjennomførte en kur med antidepp!
Avatar

Hei Igjen :)

nov 10 2012 - 23:32
Igjen takk for ditt innlegg :)

Jeg føler jeg har gått på test av antidep nå i snart 6 mnd og ja det er tungt noen ganger, veldig tungt :/

Tenker også tanken på om jeg må opp i dosen eller gå tilbake til cipralex eller kansje ha litt tolmodighet med Zoloften har jo " bare " brukt den i ca 7 uke :/

Bruker ikke du noe i dag lenger ?? hva gikk du på når du brukte det og hvor lenge ??

Fint og kunne utveksle noe synspunkter :)
Avatar

Antidepressive

nov 11 2012 - 09:15
Jeg har gått på 20 gram cipramil i noen perioder. Det jeg merker et at nå år jeg ikke spiser noe er toppene på angsten min mye verre. Spesielt panikkangsten, den kan ikke sammenlignes i forhold til når jeg ikke spiser medisin. Så er det å se hvordan livet i lengden er uten medisin.
Avatar

:)

nov 11 2012 - 12:22
Min erfaring er at tankekjøret om virkning/ikke virkning evt bivirkninger, bedre/værre symptomer ble mye mer intenst når jeg brukte antidepp. Jeg ble usikker på hvordan medisineringen påvirket meg og i perioder så syntes jeg denne usikkerheten gjorde ting mye værre..

Det beste er nok å få god oppfølging av legen og ringe dit å spørre når man blir usikker.

Jeg hadde en vellykket periode med bruk av cipralex i ca et år. Så sluttet jeg og er også fornøyd med det.

For min del så lå det ting i bakgrunn som måtte bearbeides og jeg følte etterhvert at medisineringen ble en slags sabotør fordi jeg aldri kom i kontakt med følelsene mine.

Cipralex hjalp meg slik at jeg klarte å begynne å gå i butikken å faktisk få med meg noe derfra ;) i motsettning til før jeg startet på medisiner, da gikk jeg bare rundt i ørska i butikken og måtte bare gå ut tomhendt.. Så den hjalp meg på et vis til å klare å ta tak i livet slik at jeg fikk tilbake mestringsfølelsen igjen.

Jeg bruker ikke antidepp nå og er fornøyd med det, jeg strever med å handle osv men får det da til :) Men uten den perioden på antidepp så tror jeg livet hadde vært mye vanskligere pr i dag enn med den støtten jeg hadde av medisinene den gangen.

Det er fint å dele erfaringer, men så er jo alle så forskjellige at det blir vanskelig å kunne samenligne seg med andre...
Til forsiden