Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Tåkesyn/svimmelhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Tåkesyn/svimmelhet

juni 8 2020 - 18:42
Er det mange som er plaget med litt sånn rart syn når de er inne i en angst-periode? Har slitt litt med sånn tåkesyn-aktig syn, ikke dårligere syn men litt mer sånn "forstyrrelser" rundt det jeg fokuserer på... nesten som at man er svimmel, uten at man egentlig er svimmel. Tungt å forklare. Noen som skjønner hva jeg mener?
Avatar

Re: Tåkesyn/svimmelhet

juni 10 2020 - 11:27
Ja jeg skjønner det. Har selv tendens til tåkesyn og svimmelhet, og det du forklarer om at du ikke egentlig er svimmel stemmer for meg også. Jeg er selv svært ny her, og har hatt slike opplevelser uten å være klar over hva det kommer av, til helt nylig.
Avatar

Ja

juni 14 2020 - 02:05
Hei!

Jeg og sliter med det. Terapeuten min sier at man mentalt 'gjemmer' seg. Som sånn en blekksprut som gjemmer seg i oljen sin. Litt rart forklaret men
Avatar

Re: Tåkesyn/svimmelhet

juni 14 2020 - 02:11
Hvorfor har du angst? Vet du det, eller gjemmer du deg?

Er ny her så jeg så kun siste kommentar
Avatar

100%

juni 16 2020 - 21:01
Jeg har vært plaget med dette hele livet. I perioder med sterk angst blir jeg ustø, svimmel og jeg er ikke i stand til å fokusere blikket. Det er ikke farlig, men ekstremt ubehagelig. Det går over når angsten roer seg. Gode tanker herfra.
Til forsiden