Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Symptomer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Symptomer

juli 24 2019 - 12:33
Hei på dere!

Er det noen her inne som sliter med fysiske smerter uten selve angsten, Før var altid angsten der i form av panikk angst men nå har jeg bare smerter. Kjenner det bekymrer meg ganske greit,

Har alt fra
-Smerter i venstre side av brystet som stråler ut i venstre skulder/arm,
-Hodepine
-kvalme
-svimmel
-slapp

Har vært til sjekk hos hjertespesialist uten noe funn, Bare noe ekstra slag på hjertet.
Smertene pleier å Gi seg når jeg tar Sobril.

Legen min er jo låst inn på at dette er angst noe det nok er, Men å gå med slike smerter er for meg utenkelig, Er veldig vondt.
Har prøvd kognitiv terapi uten at det ga meg noe særlig, hjalp litt på angsten men smertene er som dem er.

Noen som har noe tips/erfaringer
Avatar

Re: Symptomer

juli 24 2019 - 22:59
Vel, ja, angst gjør sånn med kroppen. Fordi man går og er konstant anspent, og er "på vakt" hele tiden. Mine fysiske angstsymptomer har blitt roet ned ved at jeg trener styrke på treningssenteret. Markløft for eksempel. Det løser opp en god del i muskulaturen fordi du bruker det på en annen måte, og det gjør at hodepine og Verningen blir mindre og i perioder borte. I tillegg setter det i gang litt serotonin of dopamin, of man blir mer avslappet etter trimmen.

Jeg syns det er bra du har vært til legen. Kvalmen er også en naturlig angst symptom, og der gjelder den kognitive treningen.
Til forsiden