Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Symptomer på høyre side hele tiden

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Symptomer på høyre side hele tiden

juli 23 2019 - 08:36
Da får man bare smøre seg med tålmodighet. I følge legen var heldigvis MR bildene helt normale og fine, ingen tegn til sykdom eller unormaliteter. Dette med leamusen kan ta litt tid. Ettersom mine kalsium verdier var ganske lave, kan det fort ta 1-2 måneder fra man har begynt å ta tilskudd til kroppen har tatt opp dette tilstrekkelig og at man merker effekten av den. Hun beroliget meg med at jeg ikke skulle frykte MS eller ALS. Men det bekymrer meg at jeg til stadighet plages mer og mer med muskelsmerter rundt om kroppen. Dette gir meg ikke direkte angst, men mer oppgitthet og bekymring. Er redd for å bli kronisk plaget med revmatisme eller leddgikt plager. Skal tilbake til legen om noen måneder for nærmere oppfølging av dette. Hun mistenker fibromyalgi og skal ta noen tester på ulike punkter rundt om i kroppen, for å få en indikasjon på om jeg kan ha dette. Våkner om morgenen med vonde og stive fingre, kan plutselig få vondt i knærne, vondt i anklene, vondt i armen osv. Smerter som flytter seg rundt i kroppen.
Avatar

Re: Symptomer på høyre side hele tiden

juli 23 2019 - 12:07
Når man har helseangst slår man seg skjelden i ro med svar fra leger. Du skriver at du ikke har MS eller ALS, men bekymrer deg likevel. Kroppen er veldig responsiv på stress forårsaket av bekymring og engstelse.

Men la meg stille spørsmålet: Hva så om du har fibromyalgi? Og hva så om du har vondter i knær? Hva så om du har revmatisme eller leddgikt? Vil din verden bli veldig mye annerledes?

Tips til stivhet om morgenen: tøy. Yogaøvelser er genialt mot stivhet, leamus-er, spasmer. Generelt etter å ha ligget i en seng en hel natt.

Nå som varmen kommer, hvertfall her på Østlandet, stay hydrated. Hvis man ikke drikker nok - det vil si jevnt utover dagen, og ikke styrte glass, får alle kjipe ledd og muskler. Vær i bevegelse. Gjør husarbeid. Gå på butikken. Spis is. Trim litt. Få hodet ditt et annet sted enn i kroppen. Husk en ting til: kroppen tåler j*****vlig mye.
Avatar

Re: Symptomer på høyre side hele tiden

juli 23 2019 - 12:55
Jeg har heldigvis vært forskånet fra mye fysiske smerter og plager opp igjennom livet. Det jeg har slitt med er irritabel tarm i over 10 år. Bortsett fra dette har det bare vært smerter og plager som har kommet og gått like fort. Dette at jeg nå daglig kjenner mer vondt rundt omkring, samt stive og vonde fingre om morgenen, er noe nytt for meg. Jeg må jo bare takle det på en eller annen måte og følge legens råd om å trene og holde kroppen i aktivitet, samt kutte ned på sukker, da dette ikke er bra for muskler og ledd. Om det viser seg at jeg har fibromyalgi eller en eller annen form for revmatisk lidelse, så må jeg jo bare takle det også. Takker for tipset angående yoga øvelser og jeg skal også sørge for å få i meg nok væske.
Avatar

Re: Symptomer på høyre side hele tiden

juli 25 2019 - 23:31
Noe skal det være. Trodde trening skulle hjelpe meg, men nå har jeg fått enda mer vondt i knær, fingre, håndledd, muskler generelt. Kjenner også at leamusen fortsatt er rundt omkring. Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Håper at det bare er kroppens måte å reagere på siden det er en ny trenings form jeg ikke har drevet med så mye. Håper virkelig at leamusen avtar litt etter hvert som jeg får tatt kalsium tilskuddet ei tid. Å ha det slik daglig hjelper heller ikke akkurat på helse angsten
Til forsiden