Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Symptomer!!! Hjelp noen som har dette?!?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Symptomer!!! Hjelp noen som har dette?!?

nov 2 2017 - 22:49
Sliter i tillegg til alt annet med fasikulasjoner/kraftige leamus i hele kroppen. I store og små muskergrupper. Overalt. Og i tillegg uro i brystet og som en vibrering/during i bryst og igjennom kroppen . Noen som kjenner igjen?
Går på Cipralex, Quetiapin og soBril ved behov
Avatar

Re: Symptomer!!! Hjelp noen som har dette?!?

nov 3 2017 - 09:56
Hvor mange mg tar du av medisinene?
Avatar

Ganske normalt

nov 3 2017 - 18:20
Om du leser her inne, vil du se at veldig mange sliter med det samme, og at det ikke er noe å uroe seg over. Jeg har det selv i perioder, og i skrivende stund under foten/ i fotbuen. Det er lettere sagt enn gjort å ikke frike ut når det skjer, men jeg forsøker mitt beste å leve så normalt som mulig, uten medisiner.

Har hadt det slik i 5 år :p

God klem til deg!
Avatar

Re: Symptomer!!! Hjelp noen som har dette?!?

nov 5 2017 - 21:02
Tar 50 mg Quetiapin før leggetid og 10mg Cipralex
Quetiapin har jeg tatt Ca ett år
Cipralexen har jeg gått på i større eller mindre dose i Ca 15!!!år
:(
Sobril ved behov men forsøker å ikke ta mer enn 25 mg . Det går større doser per døgn om jeg må ut å reise :/
Avatar

...

nov 9 2017 - 16:58
Ikke unormalt det du opplever. Men er et sjokk når det setter igang første gang. Tro det eller ei...ting vil avta etterhvert. Vil trekke fram noe positivt i dette. Man roer det ned og spør seg..hva er det jeg gjør som forårsaker dette. Det er når man gjør dette at man sakte men sikkert finner en levemåte man kan ha det helt greit med. Det at man blir slik man var før man ble syk...tror jeg ingen av oss blir. Men jeg var en utadvendt og meget sosial type før jeg ble syk. Så begynte jeg å grue meg til jobb som jeg var best på i hele verden:-) jeg slet med å slappe av...utviklet sosial angst for store sammenkomster på jobb. Så kom alle symptomer...4 år er gått...jeg er ikke i nærheten av frisk...jeg har begynt å sove bedre igjen og igår holdt jeg foredrag for 60 studenter og ekspertpanel. Høres ikke ut som mye...men fra siste jobbmøte som jeg svettet bare jeg ble spurt om en ting til dette...har jeg snart fullført 4 år på ingeniør med symptomer fra helvetet. Det var umulig å sovne...magen krøllet seg...jeg ble lam i halve ansiktet..nummen i ben og leamus i anal. Jeg har Biti tenna sammen og nektet og gi opp. Alt begynte med panikkanfall for 4 år siden. Etterhvert skjønner du hvordan vi er satt sammen...så lenge jeg er i aktivitet og ligger unna alkohol holder jeg sånn noenlunde i gang. Moen dager er fortsatt helt forferdelig...men bruk dette til å se at det er mulig...for jeg vet at du fortsatt sitter å leser...for du kunne sittet å lese i timesvis med andres historie..fordi på en eller annen måte styrker det deg..og vite at du ikke er alene.
Avatar

....

nov 9 2017 - 17:03
Samfunnet er blitt et forferdelig kaos for oss som har empati...samvittighet..og respekt for andre mennesker. Vi sliter oss ihjel for å tilfredsstille og etterse andres forventninger.
Vår generasjon kommer til å havne på nav hele gjengen for vi sliter oss ut før vi i det hele tatt kommer ut i arbeid. Jeg vet....som ser hvordan skolesituasjonen er for ungdommen idag. Halvparten jeg går sammen med i studiegruppa går på medisiner grunnet stress og du tar valium for å holde presentasjoner. Hvor er vi på vei?
Til forsiden