Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Syk angst og dep - Trenger erfaring og svar takk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Syk angst og dep - Trenger erfaring og svar takk

okt 22 2018 - 22:20
Nok et sammenbrudd da. Måtte slenge meg ut i studier og forlate AAP og da orket jeg ikke psykologen heller. Snart et semester og jeg har ikke klart noe som helst, viktige innleveringer som ikke jeg har orket de siste ukene. Skal til legen snart så jeg får sluttet og kommet meg tilbake til en kontrolert hverdag så jeg kan leve ish. Vært på selve skolen 2-3 ganger elns. Spiser ikke heller, 45 ish kg på en 170cm mann. 21 år.

Jeg sliter fryktelig med å finne motet og intresse over lengre tid... folk maser på lappen..og bla bla.Mine spørsmål til folket:

Finnes det noe sterkere en Remeron som kan ha en langt bedre effekt på en som har vært depresiv og slitet med angst hele livet? Trenger noe som kan få opp farten.

Og noen der ute som bor alene? Gjerne med erfaring fra NAV ettersom jeg ikke er i stand til å jobbe i det hele tatt. Jeg føler veldig for å flytte hjemmeifra så jeg kan starte mitt eget liv og ta ting i mitt tempo. Føler livet mitt blir holdt fast og jeg må planlegge dagene mine utifra familie og dems aktiviteter osv som gjør meg så ustabil. Men igjen, ikke istand til å jobbe og blir tilbake på AAP håper jeg så økonomi er selvfølgelig begrenset.

Avatar

Re: Syk angst og dep - Trenger erfaring og svar takk

okt 23 2018 - 12:20
Hei. Vil bare anbefale deg å skaffe noe næringstilskudd, siden du sliter med å spise. De pleier å selge sånne store bokser med pulver til å blande ut i væske, på apotek.
Til forsiden