Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Svimmelhet og anspente muskler

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Svimmelhet og anspente muskler

juni 21 2017 - 17:57
Hei!
Er det noen her som har erfaring med svimmelhet i forbindelse med anspente muskler i nakke/hode?

Er mye svimmel, spesielt når jeg beveger på hodet og når jeg går. Føles ut som jeg går på en hengebro. Sliter også mye med spenningshodepine. Det føles som om jeg har en stram hjelm på hodet og over neseroten.

Startet for et halvt år siden. Viste seg at jeg hadde skjeve hornhinner og langsynthet og begynte med briller. Var også stiv og anspent i nakken og gikk til naprapat for dette, noe som hjalp til en viss grad.
Avatar

hei

juni 21 2017 - 18:39
Har du fått undersøkt om du kan ha kristalsyke?+
Avatar

Re: Svimmelhet og anspente muskler

juni 22 2017 - 21:50
Har erfaring med at det opptrer samtidig, ja. Det som har hjulpet meg best, er litt hard fysisk aktivitet med forhøyet puls 3-4 ganger i uka.
Avatar

Re: Svimmelhet og anspente muskler

juli 5 2017 - 21:41
Ja jeg opplever det nå. Etter sinnsykt stress på jobb over tid gikk jeg anspent daglig, sleit med søvn og slappet aldri av i hodet.
Da jeg kom til fysioterapeut forklarte jeg hva slags stress og angst tanker jeg hadde hatt , han sa bare umiddelbart at jeg hadde fått stramme muskler og måtte ROE ned. Hele denne lidelsen startet med et svimmelhetsanfall i mars, og deretter kom nakkesmerter som nesten tok livet av meg. Er litt bedre nå, men lunefulle greier, må bevege meg masse hver dag for å kjempe mot det. Lang prosess å bli kvitt denne plagen, for det tar lang tid å opparbeide . Snakk om måneder..

Stramme nakkemuskler gjør deg svimmel, les om nakkerosetten. Har du irritasjon i festene kan du få helt syke symptomer, det er stygge greier og kroppens måte å si ifra på, at du må bli kvitt det psykiske presset, samt stress .

For ja, du kan faktisk bli tilnærmelsesvis invalid rent fysisk, såvel som psykisk, av angst og stress. Det er livsfarlig .

Ta vare på deg selv. Sykemeld deg om du må. Nå sier du ikke noe om disse tingene, men i og med at du skriver på angst forum er det også kanskje en del av problematikken .

Samfunnet idag gjør stadig flere syke, trist utvikling
Avatar

Svimmelhet

juli 6 2017 - 03:13
Jeg tror det heter vertigo og det er ganske vanlig. Jeg opplevde det første gang etter at jeg begynte med Cipralex. Før hjernen min hadde vendt seg til medisinen, ble jeg svimmel og fikk en "uvirkelighetsfølelse" da jeg gikk opp en spiraltrapp på jobben. Veldig ekkelt. Jeg får det noen ganger fremdeles, spesielt hvis jeg er fyllesjuk. Meget forferdelig kiling i magen. Og angsten for å FÅ angst kommer gjerne sammen med den svimmelheten.
Avatar

Hei

juli 13 2017 - 07:44
Jeg har også vært plaget med plutselig svimmelhet og hodepine i det siste. Det virker som hodepinen kommer fra nakken og trykker over nesen. Svimmelheten kommer plutselig og gir seg heldigvis ganske fort. Kan komme når som helst og alt går bare helt rundt.
Avatar

Re: Svimmelhet og anspente muskler

juli 13 2017 - 14:12
Dersom da er meir som ein karusellfølelse kan da være krystallsyken , første gong Eg hadde da låg eg på rygg på gulvet og holdt meg fast i teppet. Blir verre av visse bevegelser.

Stiv nakke gir og svimmelhet, snakk med kiropraktor eller fysioterapeut som kan krystallsyke
Avatar

Re: Svimmelhet og anspente muskler

aug 3 2017 - 17:35
Sliter med det samme, går til kiropraktor men blir ikke bedre. Ble anbefalt å gå til massør for å få knadd pp musklene.

Er det noen som har erfaring i forhold til hvor lang tid det tar før spenningene gir seg? Sliter spesielt med svimmelhet, prikking i arm og fot... er nok også en slags angst for at d egentlig er noe alvorlig. Men har vært til lege og sjekket blodprosent, tatt EKG og blodtrykk. Alt er i skjønneste orden. Fikk beskjed om at det nok var stress. (Mye stress på jobb det siste året, så det er nok svært sannsynlig)
Avatar

Re: Svimmelhet og anspente muskler

aug 17 2017 - 18:03
Kjenner meg igjen. går til kiropraktor for å få opp det verste.
Helt jævlig og må knaske i seg paracet og ibux hver morgen for spenningshodepine.
Men hva med blosukker da, mtp på svimmelhet? Jeg har null matlyst så jeg blir fort svimmel.

Ikke rart depresjon og angst blir verre med tiden med alle de tingene som skal følge med:/
Avatar

Re: Svimmelhet og anspente muskler

nov 15 2017 - 10:11
Sliter med mye av det samme her
Det hele startet med "nautisk" svimmelhet og mange andre symptomer. Blir veldig fort anspent i rygg og nakke ved stress.

Sliten også mye med synsforstyrrelser og svimmelhet ved fokus fra kort til langt og motsatt.
Veldig slitsomt i perioder.

Har pågått i 3 år. Ikke sykemeldt meg enda. Er tungt til tider.

Har ikke testet hard fysisk aktivitet, da angsten har gjort meg redd for å trene hardt. Går mye tur. Thats it
Til forsiden