Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Svimmel og helseangst!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Svimmel og helseangst!

mars 5 2023 - 11:13
Har vært svimmel i over 2 mnd nå! Hver dag. Merker det sjeldent når jeg våkner, og nettopp stått opp. Men kommer utover dagen. Det gynger. Og føler jeg ikke klarer å holde kroppen oppe..
har vært hos legen, finner ingenting.
De sier det bare er angst/stress! Men jeg klarer ikke slappe av med. Jeg føler ikke at jeg har angst nå :(
Føler meg nummen/svak i armer og bein..
Andre som har det sånn??
Avatar

Hei!

mars 5 2023 - 17:19
Jeg har hatt det slik i ett år. Har blitt en del bedre det siste halvåret, hos meg var det også angst og stress. Fikk god hjelp av nevroplastisitet ❤️
Avatar

hei

mars 5 2023 - 17:22
hadde det hverdag fra september til november ifjor ble bedre etterhvert, sliter innimellom med svimmelhet og blir ufokusert men det blir bedre, bare tro på det og prøv å ta dag for dag!
Avatar

Re: Svimmel og helseangst!

mars 5 2023 - 18:19
Jeg var også igjennom runder hos ØNH og på MR, men de fant ingenting, og det var først når jeg klarte å jobbe med det og forsto det ikke var farlig at jeg ble gradvis bedre. Jeg forståååår SÅÅ GODT de følelsene du har ❤️
Avatar

Re: Svimmel og helseangst!

mars 5 2023 - 18:26
Jeg har også helseangst
Avatar

Re: Svimmel og helseangst!

mars 5 2023 - 19:33
Ååh så «godt» å høre at vi er flere! At det er normalt! Er livredd for at det er farlig.. har vært flere ganger hos legen. Kjenner dere også svakhet i bein og armer? Og hvordan kjenner dere svimmelheten? Går det rundt? Eller gynger?

Kan sende pm visst du vil kicksider92❤️har hatt helseangst i flere år! Har vært bedre, men ble verre etter fødselen ????
Avatar

Til Petter22

mars 5 2023 - 19:34
Sjekket du det hos legen? Hvordan var det??
Avatar

Re: Svimmel og helseangst!

mars 5 2023 - 22:48
Hos meg startet det som om jeg tok heis, eller en flytur når man møter tom luftrom, altså den følelsen av «dropp» som man får når heisen beveger seg/flyet faller, og den var konstant! Den kom helt ut av det blå (eller jeg hadde vært stressa i mange år, så det var en reaksjon fra kroppen etter at jeg hadde blitt sykmeldt av emosjonell utmattelse). Etterhvert ble det blanding av heisfølelse, forså å bli som du sier: gynging. Som om jeg har vært på båttur eller er på båt. Hadde det konstant både sittende og stående.. Husker hvor redd jeg var den første tiden! Helseangsten min også eksploderte etter at jeg ble mamma (har to barn). Hadde en periode hvor jeg var ganske bra, men så bare sa det pang igjen ❤️ jeg er myyyye bedre nå enn hva jeg i starten. Har fortsatt enkelte dager jeg kjenner litt på det, men det går helt fint ????
Avatar

Re: Svimmel og helseangst!

mars 5 2023 - 22:51
Angående armer og bein: ja! Jeg følte jeg var helt gele i hender og føtter i starten. Jeg hadde også synsforstyrrelser (som jeg har lært er vanlig ved dette). Du må bare sende pm om du vil ❤️
Avatar

Hei

mars 6 2023 - 08:47
Jeg har hatt den « dropp» følelsen inni mellom men for meg går det mer i at, det rundt meg beveger seg og jeg ikke er skarp og fokusert, mens balansen min er oftest helt fin, men ja svakhet har jeg også kjent på, du er ikke alene!
Avatar

Samme her

mars 11 2023 - 14:13
Hei!

Jeg har også hatt det sånn i 1 mnd nå. Tatt alt av blodprøver, MR og nevrologiske tester og alt har vært fint.
Skal ta blodprøver igjen til uka, men legen mener det ikke er noe alvorlig med meg. Jeg tror mest sannsynlig så har jeg gått rundt med et stress/angst i over lang tid, og det er nå kroppen reagerer, og det er nå kroppen sier stopp nå må du hvile deg.

Jeg klarte heller ikke å falle til ro med det, og begynte å lete etter nye symptomer. Har trodd snart i 2 dager nå at jeg holder på å få et hjerteinfarkt med all prikking og stikking i kroppen og tungpust, men dette skyldes angsten.
Prøv å slapp helt av og hvil kroppen din! Kroppen din er nok sliten nå, og det er nå du trenger hvile! Det går bra <3
Til forsiden