Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Svikter psyken min nå?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Svikter psyken min nå?

juni 14 2014 - 18:55
Heisann. Forgje helg hendte det noe underlig. Jeg fikk helt sammenbrudd. Jeg var ute og hadde hatt noe godt i glasset hele kvelden og begynte å bli rimelig full. Det var da jeg knakk. Jeg strigråt, hylte og fikk ikke til å stoppe. Jeg ble voldtatt i fjor sommer og det har aldri plaget meg noe spesielt, før da. Jeg fortalte det til kompisen min, og han ble veldig lei seg på mine vegne. Etterhvert som tiden gikk steg humøret. Så holdt jeg på å sovne, så kompisen min fulgte meg inn i sengen. Og da var det noe som klikket. Jeg fikk det for meg at han kom til å voldta meg og jeg måtte komme meg vekk. Jeg har visst slått ham, uten at jeg aner det. Jeg er overhodet ikke en voldelig person og vil helst ikke skade noen. Jeg stakk av. Kameraten min ble så bekymret for at jeg sku gå alene hjem i den tilstanden jeg var i, så han ringte politet. Plutselig befinner jeg meg i en ambulanse og snakker med ambulansefolkene. Jeg gråter og forteller dem at jeg har blitt voldtatt, noe jeg ikke ble den kvelden. Jeg forteller dem masse usammenhengende greier og sier jeg vil ta livet av meg, noe som heller ikke stemmer. Jeg sier det gjør så vondt og at de må hjelpe meg. Så kommer politiet og jeg forsetter å lire av meg dette på nytt. Jeg lyver til dem.Jeg klandrer kameraten min for å ha voldtatt meg. Hvorfor? Jeg aner ikke, jeg vet rett og slett ikke hva som gikk av meg. Jeg ble kjørt rett hjem og sovnet. Det har vært mye de siste månedene, med familien og det hele, og det plager meg. Jeg blir utestengt av familien og er familiens sorte får, det er vanskelig å takle. Det står en mur mellom lykken og meg. Men jeg vil ikke kalle meg deprimert i det heletatt.

Men hvorfor i allverden gjorde jeg dette? Holder jeg på å bli psykisk gal? Jeg har så vondt inni meg nå etter denne hendelsen, jeg er redd for at det vil skje igjen. Jeg går til psykolog, og alt har jo gått relativt fint. Jeg er skremt av meg selv for at jeg kunne gjøre noe sånt.
Avatar

Ikke galere enn alle andre ville vært

juni 20 2014 - 19:31
Syns ikke det høres så merkelig ut at om du har opplevd noe fælt i en spesifik fysisk tilstand og ikke egentlig bearbeidet det, så dukker alle reaksjonene og følelsene opp igjen når du kommer i samme tilstand. Det er jo noe møl for deg og andre berørte, men tror ikke det er mer enn en sånn "hikke" og at det ikke betyr at du rakner helt. Talker du å prate om voldtekten med psykologen din?
Til forsiden