Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Svelgeangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Svelgeangst

aug 16 2019 - 11:15
Jeg er så fryktelig redd for å sette mat fast og bli kvalt.. Jeg er redd for at maten skal sitte fast i spiserør og halsen etter jeg har spist.. Så jeg spiser stortsett flytende.. Spiser jeg fast føde tygger jeg det så godt at det blir som flytende nesten... Og jeg er redd for å spise når jeg er aleine.. Dette er utrolig slitsomt!! Jeg har vært på gastroskopi og ingenting galt å finne.... Noen som har gode råd til meg?
Avatar

Hei

sep 8 2019 - 12:50
Kanskje det kan hjelpe å følge ekstra nøye med når du spiser noe fast.Og svelge sakte og ha hodet i riktig vinkel.Hva med å prøve å finne ut på nett om det ikke er bra for kroppen å spise som du gjør,at det kan være farligere enn alternativet.Det er nok mye større sjanse for noe negativt på kroppen av ditt kosthold enn faren for å sette noe i halsen.Jeg er ingen ekspert,så jeg er ikke sikker på det.Hva med å spørre en ekspert om råd.
Til forsiden