Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Svært nervøs mage!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Svært nervøs mage!

okt 20 2017 - 20:49
Hei, har lest litt om problemet jeg nå skal prøve å beskrive, men ikke funnet noe fornuftig svar. Jeg sliter med nervøs mage. Jeg får ofte akutt diarè når jeg vet at muligheten for å gå på do er borte. Det kan være bussturer, flyturer, samlinger hvor det er forventet at en må være tilstede på, kortere eller lengre gåturer etc. Er somregel helt fin i magen, helt til det nærmer seg nevnte senarioer. Dette har jeg hatt i snart 15 år! Har hatt en haug undersøkelser og det er ikke konstantert noe galt med meg. Altså sitter det mellom ørene, noe jeg er ganske sikker på! Rett og slett angst for å drite i buksa! Har ikke gjort det ennå, men du verden det har vært nære på mange ganger. Alt for mange. Problemet melder seg med en gang jeg vet at muligheten for et toalett er borte. Meget plagsomt. Jeg går glipp av så mye, forde jeg er overnervøs for å ikke kunne gå på do! Dette har vart så alt for lenge og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Siste lege jeg var hos sa dette er bare noe jeg må leve med! Har prøvd å ikke spise, spise mindre fiber, mer fiber, lite syreinnhold, imovane ja, alt mulig, men absolutt ingen ting hjelper. Magen slår seg vrang så fort jeg vet at jeg ikke har ett toalett i nærheten! Det må da finnes noen triks for dette? Sikkert flere som har det slik. Jeg trenger gode råd! Vær så snill.....
Avatar

Re: Svært nervøs mage!

okt 20 2017 - 21:12
Send gjerne PM om du ikke vil skrive åpent! Går veldig fint.
Avatar

Re: Svært nervøs mage!

nov 1 2017 - 23:09
Hei. Kjenner meg litt igjen. Jeg løste det med å ha en imodium i lomma. Har du forsøkt dette?

Tror egentlig ikke det har så mye å si hva du spiser. Det sitter jo trolig mellom ørene som du sier.

Ellers så ville jeg vell anbefalt samtaleterapi for å forsøke å endre måten du tenker omkring dette. Og det høres jo ut til at det begrenser deg endel, så kanskje du bør diskutere evt. angstmedisin med lege også.

Lykke til :-)
Til forsiden