Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sug i magen ved innsovning

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sug i magen ved innsovning

feb 11 2020 - 21:15
Når angsten min er veldig slitsom så sliter jeg med å sovne. Noe jeg holder på å sovne Så får jeg et slags sug i magen som brer seg opp i brystet og gjør det liksom vanskelig å pusten, rykker våken og må liksom puste litt ekstra, suge kjennes ut som det man får når man blir redd, Kan få det mange ganger etter hverandre ved innsovning. Står jeg opp så merker jeg ingeting til dette.

Noen andre som har hatt lignende ?
Avatar

Re: Sug i magen ved innsovning

feb 14 2020 - 23:48
Jeg har hatt likedan følelse, spesielt våren for ett-årstid tilbake, i det jeg sovnet. Føltes ut som jeg fikk elektrisk støt i kroppen. Forklarte det til legen, og han mente det var angsten. I sommer våknet jeg hver natt med panikk og høy puls, vettskremt. Dette var i ferien, og hadde nok en kobling med at kroppen var i «feriemodus». Angsten gjør veldig mye rart med kroppen!
Til forsiden