Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

mars 21 2019 - 18:00
Noen som har opplevd å få sug fra mellomgulvet eller mitt i bryste å langt oppe i halsen så man frivillig må trekke pusten. Er helt forferdelig ubehagelig. Håper noen der ute har opplevd dette å kanskje fått no svar på hva dette dreier seg om? Har dette hver eneste dag! Får panikk etter dette å er så dritt lei av det!!!
Avatar

Hei Petter

mars 21 2019 - 20:08
Sliter du mye med angst.jeg har jo opplevd mNge ganger sug men har jo med angst.Hva med fastlegen din? Har du pratet med legen?
Avatar

hello

mars 22 2019 - 21:24
høres veldig ut som angst

prøve å lokalisere det hele
når det kommer osv

ellers ta det opp med lege
for hjelp finnes absolutt

ikke gå med det alene ;)
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

mars 22 2019 - 23:37
Jeg har dette mellom 3-10 ganger daglig. Kjenner det er dobbeltslag eller nå urytmisk på hjerte som det kommer en reaksjon fra.
Livredd derre! Har hatt angst i 5-6 år nå.. møkk lej
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

mars 29 2019 - 18:15
Har denne følelsen selv, har hatt mye angst rundt det, er bare og pushe seg selv, For og få mindre av dem har jeg pushet meg selv hardt, bra døgnrytme, spise bra, og være fysisk aktiv hjelper bra, så begynner og angsten og forsvinne etter et par uker som gir et resultat av mindre rytmeforstyrrelser.

Rytmeforstyrrelsene kommer hyppigere med angst men er harmløst :)
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

april 1 2019 - 16:48
Sliter du mye med dette suge? Jeg plages no veldig om dagen. Tåler ikle høy puls eller! Holder på å besvime. Fatter ikke hvorfor. Tørr ikke å trene eller noen ting. Forferdelige greier!! Med en gang jeg starter å trene kommer suga å svimmelhet
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

april 2 2019 - 22:10
Kjenner det hver dag, er sjukt irriterende og ekkelt, men prøver og fortsette og ikke tenkte på det, hvis du bekymrer deg mye kan du spørre legen din om og bli henvist til 24 EKG eller arbeids EKG for og se ar det ikke er noe farlig, da er det mye lettere og pushe seg selv og bli kvitt angsten
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

april 3 2019 - 08:53
Kan du også bli svimmel å rar vist det et sånt skikkelig sug? Stråler varme ned i føttene å armene mine på de verste. Fryktelig ubehagelig! Jeg å har der hver dag.. har du pratet med legen din om dette? Hva sier han hva dette er?
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

april 4 2019 - 23:35
Har pratet masse med legen min, han sier at noen personer kan ha opptil 10 000 dobbelslag om dagen, og da er hvert 15 slag et dobbelt slag. Og det er helt ufarlig for de som sliter med det. Har hatt mye rare symptomer som kommer med dobbeltslagene før men det har gått over, det er angsten som suser igjennom kroppen etter dette «suget», er utrolig hvor fort angsten kan komme når man føler noe ubehagelig. Det som har hjelpet for meg er egentlig og gi litt faen, hvis du kjenner dette suget så ikke stopp med det du driver med, fortsett, og push deg selv! Dette kan høres utrolig vanskelig ut men det fører til et bedre liv uten så mye angst! :D
Avatar

Hei!

april 5 2019 - 17:22
Mann kan ikke slippe unna skjebnen uansett.Uansett hvor mange slag man har el ikke har el det er snakk om rytmeforstyrrelser når tiden kommer så har du ingen vei tilbake.Det er så deilig jeg ønsker alltid å bli påkjørt og en gang skjedde det jeg falt på gata og mens jeg lå der og så fronten så var jeg så avslappet det føltes godt og jeg kom meg opp og fortsatte å gå.Det kjørte ingen biler motsatt vei der og da men kun ene veien og mange så jo men ingenting skjedde jeg ble ikke skadet men hadde jævlig vondt i knærne når jeg kom til familie men altså hadde det kjørt biler motsatt vei da hadde det endt opp skikkelig ille.Det var så deilig og den roen jeg følte.Bilføreren var jo livredd for hva personen gjorde og var lei seg mens for meg den roen jeg følte var godt altså.sÅ folkens skjebnen deres er skrevet ned.
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

april 6 2019 - 07:53
Jo skjønner jeg skal fortsette etterpå! Men jeg blir jo rett å slett fysisk dårlig etter et så t dobbeltslag! Føler det kommer et til i mange timer etterpå. Blir svimmel å kvalm. Å hvorfor skal jeg plutselig få dette nå liksom? Starter for 2-3 mnd siden. Har det aldri om natta som jeg vet. Heldigvis! Det som bekymrer meg mest er om hvorfor dette kommer hver bidige gang jeg starter å trene? Er det psyken? Eller tåler hjerte rett å slett ikke høy puls
Avatar

Petter

april 6 2019 - 15:08
Den eneste måten for deg å gjøre noe med dette er å dra til fastlegen og sjekke og forhåpentlig roer det deg.du beskriver mye symptomer og helt klart dette kan være helseangst når man teller pulsslag og mye slike ting så hvis det er angst er det mest sansynlig helseangst.Men det kan også være noe helt annet også og du pratet om stråling og forskjellige ting og når du høres så bekymret ut og slik du beskriver plagene så må du til fastlegen.det nytter ikke å bare parate med oss for vi kan jo ikke vite 100 prosent.Dette preger hverdagen din.bestill deg time til uka og sjekk dette.Vi kan jo ikke vite 100 prosent dette og vi bor ikke med deg.prat med legen din?er du redd for svaret for å dra til legen å vite hva det er.for det er den eneste forklaringen for at du ikke er opptat å sjekke dette hos legen slik de fleste gjør.ingen her kan gjøre noe for deg enn å anbefale deg å dra til fastlege.
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

april 22 2019 - 16:39
Hei gnojhcsi!! Hvordan føler du dette suge? Er det hjerterytmen som
Spiller inn å hvorfor? Har du fått no svar fra lege om dette?
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

april 22 2019 - 23:26
Kjenner først en rar følelse i brystet sammen med et dunk, som kommer videre opp i halsen og det kjennes ut som det «kiler» i halsen, veldig ekkelt. Kan få dette når jeg har både høy og lav puls, i dag har jeg hatt ca 30 sånne ekstra slag and still going, veldig slitsomt...
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

april 23 2019 - 09:10
Er det samme hos meg, var hos legevakt igår å tok ekg. Så spurte jeg om han viste hva dette var! Han mente dette er en refleks som oppstår fra hjernen pga angst! Ikke vet jeg. Jeg er så redd dette at jeg blir dårlig etter slike sug! Har sikkert 50 stk pr dag! Blir du værre etter du har spist? Å har du vondt i mellomgulve?
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

mai 3 2019 - 18:04
Har det og! det er det verste symptomet synes jeg!
Avatar

Re: Sug fra mellomgulv/bryst opp i hals

mai 5 2019 - 10:29
Hvordan føles dette for deg? Hvilke syntomer har du?
Avatar

Støt fra brystet, videre opp til halsen og så våkner jeg brått

jan 29 2021 - 17:00
Hei,

Jeg har i mange år hatt søvnproblemer uten angst. Men i de siste årene har det kommet. Nå det siste halve året så sliter jeg av og til med innsovningen. Plutselig i det jeg kjenner " nå sovner jeg" så skvetter jeg til pga en slit strømning fra brystet eller halsen som går oppover. Av og til kjennes det ut som øynene blir vridd bakover. alt dette skjer på 1 sek. Dette skjer ikke på dagtid! skjer bare når jeg skal til å sovne. Dette er ikke slik Har også i perioder: hjertebank, høy puls, stiv nakke, stig rygg, muskler og til og med ubehag i tungen. ( kan skjønne hvorfor pga den henger sammen med alt annet).
Avatar

Hei

jan 29 2021 - 21:23
Jeg har også episoder av dette, men til meg går det helt opp i hodet. Kjennes ut som et sug i hodet, jeg blir kjempesvimmel. Er helt forferdelig. Ble kjemperedd første gang jeg fikk det
Avatar

D

jan 30 2021 - 05:23
D
Avatar

Støt fra brystet, videre opp til halsen og så våkner jeg brått

jan 31 2021 - 19:03
Får også av og til opp til hodet! Ekkelt for deg at du blir svimmel i tillegg. har du noen tips på hvordan man kan klare å slappe av? Jeg bruker pusteøvelser som faktisk hjelper etter 2 netter.
Avatar

Hei

feb 1 2021 - 20:33
Jeg tar en halv sobril hvis det blir skikkelig ille. Men sikkert lurt med pusteøvelser
Til forsiden