Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stress angst deprisjon! Fibromyalgi!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stress angst deprisjon! Fibromyalgi!

mai 18 2021 - 15:36
Hei

Lurer på om noen her kjenner mye på at kroppen er direkte stresset altså på høygir hele tiden? Jeg merker det spesielt når jeg skal legge meg at hjerte dunker veldig hardt og det er som om når jeg "Sovner" så brå våkner jeg at jeg hiver etter pusten og det strømmer kulde følelse gjennom brystet. Har sjekket meg for alt som er men kroppen klarer ikke å roe ned altså :/ Forferdelig frustrerende at man ikke klarer å slappe av :/ Synest det er vansklig å¨forklare det til legen også hvordan det føles,men det er som at du drømmer du detter ned en trapp bare at det skjer veldig ofte uten at du drømmer det. Har betydelig muskelsmerter også med ømme muskler over alt,skal sjekkes for Fibromyalgi å se om det kan ha noen rolle på kroppen.

Noen som har erfaring fra Fibromyalgi? Har lest en del og ser at hjertebank er faktisk et av symptomene man kan oppleve. Blir bare enda mer deprimert å angstfull av smerten.
Avatar

Har det helt likt

juli 14 2022 - 17:31
Jeg har fibromyalgi og merker at hjerteslagene er påvirket i dårlige perioder. Utrulig hvilke symptomer denne dritten lager. Men det er heldigvis ikke farlig, bare slitsomt .
Til forsiden