Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stiv nakke og skuldre og angst.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stiv nakke og skuldre og angst.

juni 7 2018 - 02:30
Har hatt en stund veldig stiv nakke med vonde skuldre og rygg. Føler liksom jeg aldri blir bedre av det. Medfølgende e ofte press i hode og kvalme. Ofte føler jeg akkurat som om jeg e sår i halsen om morningen, og rar i magen. Har hatt endel angst opp igjennom tiden på grunn av det. E redd for att jeg aldri ska føle meg helt frisk. I perioder føler jeg meg mye bedre, men så kommer det tilbake igjen, og så kommer alle tankene. Noen som sliter med det samme?
Avatar

Hei

juni 7 2018 - 08:33
Jeg har slitt med det samme i mange mange år. Jeg har og angst men det er mest sosial angst. Jeg har gått til psykomotorisk fysioterapi for å lære å få musklene til å slappe av og jeg går nå til en vanlig fysioterapeut. Det jeg har gjort nå som endelig har hjulpet er at jeg har fått bedøvelsessprøyter i nakken og skuldre. Det har hjulpet veldig mye. De varer i ca 4 uker og jeg får påfyll slik at det er en mer langvarig løsning. Hør med legen din om hva som er best for deg.
Avatar

Hei! Og, Takk for svar.

juni 11 2018 - 21:32
Bra og høre att eg ikkje e aleine med dette hehe. Gjekk en stund kiropraktor og fysioterapeut tidligere. Hjalp litt en periode. Men har komt endel tilbake igjen no.. Hmm Tja sku kanskje hørt med legen om det. Takk for tipset ;)
Avatar

Re: Stiv nakke og skuldre og angst.

juni 12 2018 - 12:08
Får dere smerter ut i handa av stiv nakke å skuldre? Sliter nå enormt det!!
Avatar

Re: Stiv nakke og skuldre og angst.

juni 18 2018 - 04:59
Sliter mye med vond nakke/skuldrer, kjeve og migrene. Tar botox for dette og har gjort det jevnlig i 8 år. Det er vesentlig forskjell og de gangene jeg ikke har hatt råd og må utsette og utsette pga dårlig råd er grusomt. Jeg betaler 5100,-kr for hver migrene behandling på Privatsykehuset. Det gir meg et nytt liv etterpå. Massasje hjelper også.
Til forsiden