Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sterk helseangst... Desperat etter svar!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sterk helseangst... Desperat etter svar!!!

okt 11 2020 - 21:46
Hei.
Jeg har slitt med ekstrem helseangst i et år nå. Jeg katastrofetenker alt jeg kjenner og føler på kroppen.

Nå har jeg hatt smerter i korsrygg, hofter og bekken i over 3 mnd. Livredd for kreft selvfølgelig.,,, var hos gynekolog i Mars og da så alt fint ut.

Jeg bærer mye min datter på 1 på hoftene. Kan det være belastningssmerter eller muskelsmerter? Er så redd...
Noen andre som har kjent på samme?
Avatar

Høres ut som meg

okt 11 2020 - 22:48
Etter sistemann. Hadde store bekkenplager både før og etter fødsel og mye vondt i korsrygg. Og helseangst på toppen forsterker det hele. Siden plagene kom for 3 måneder siden, en stund etter fødsel, høres det ut som overbelastning ja. Ta en tur til til legen og be om evt utredning først? Og fysio kan hjelpe deg godt :)❤
Avatar

Re: Sterk helseangst... Desperat etter svar!!!

nov 12 2020 - 17:24
Har du tenkt på at dette kan være fødselsdepresjon? Kanskje du kan snakke med helsesøster/lege om det for å få hjelp? Jeg fikk ekstrem helseangst etter mitt første barn ble født. Det var pga fødselsdepresjon.
Avatar

Bekkenplager

nov 13 2020 - 21:02
Kjenner meg veldig igjen i det du skriver, jeg har også strevd med helseangst siden jeg fikk første barn, og har blitt ekstra ille det siste året uten at jeg helt kan peke på hvorfor. Jeg har strevd med mye smerter i korsryggen etter svangerskapet, men hadde også plager under svangerskapet. Hvordan var dette for deg? Jeg snakket med fysio som sa at bekkenplager under graviditet kan være varige og kreve behandling. F.eks. Kan man få skjevheter som manuellterpaut kan hjelpe med. Kan jo være verdt en sjekk? Eller om det kan handle om at du har for mye statisk stilling i hverdagen, eller evt trent for lite opp muskulaturen din. Jeg tenker det kan være 100 grunner til dine plager, som ikke omhandler kreft. Men som en med helseangst selv Så forstår jeg veldig godt at tankene kan vandre til store katastrofetanker. .. det er veldig tungt med denne angsten! Men du er sjekket og bekreftet at du er ok, så det er jo bra! Les bøkene til Wilhelmsen om hypokondri om du ikke har det. De er gode på realitetsorientere oss med helseangst. Ønsker deg masse lykke til og håper du overvinner den vonde angsten. Snakk med noen <3
Til forsiden