Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spørsmål til dere med OCD

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spørsmål til dere med OCD

april 11 2019 - 15:43
Dere som sliter med OCD, er dere selv klar over at tvangstankene/tvangshandlingene er uhensiktsmessige? Hilsen en som er usikker på om jeg har OCD.
Avatar

Hei

april 11 2019 - 19:37
Problemet med ocd er nettopp det at tanker trenger seg på at man ikke har kontroll over dem og jo mer man prøver å ha kontroll jo verre blir det og da får man mer angst.som med alt annet er det grunn til at de er der.
Avatar

Hei

april 11 2019 - 19:43
Anbefaler deg å prate med legen når det gjelder ocd.ocd har med tanker som tvinger seg på og man mister kontroll over dem og jo mer de tvinger seg på jo mer angst men det er jo alltid grunn til at man får ocd akkurat som sjenerelt psykiske lidelser.en med ocd tenker ikke hensiktsmessig el ikke man har påtrengende tanker som ikke gir seg ofte veldig skremmende og jo mer de trenger seg på jo med angst.man har ikke tid å tenke hensikt el ikke
Avatar

Re: Spørsmål til dere med OCD

april 16 2019 - 00:39
Tja, både og. Er vel stort sett klar over det når jeg tenker på situasjonen i ettertid, men når jeg står midt oppe i en situasjon oppleves de ikke som uhensiktsmessige.
Til forsiden