Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spørsmål til dere

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spørsmål til dere

april 15 2019 - 14:43
Hei.

Er litt nysgjerrig på en ting, de fleste med angst har jo opplevd både dobbeltslag i hjerte, harehjerte, urytme osvosv....

Jeg har jo også hatt litt av dette med dobbeltslag osv når det var på det værste.


Men jeg har nå noe jeg ikke helt skjønner hva er igrunn, kanskje dere vet?

Det føles som en kort krampe/rivning i hjerte type 1-2sekund, men de er ganske kraftig og jeg "hiver" etter pusten og blir litt satt ut når det skjer, vet det sikkert ikke er hjerte da det er jo ikke noe smerte i brystet og det er så kort varighet, men likevel de sitter meg jo litt ut, er jo ikke helt behagelig og få sånne rare korte kraftige anfall med hva nå det er..

det er vel ikke dobbeltslag? kan ikke huske de føles sånn...

føles mere som en slags kort krampe...noe røsker tak i hjerte type følelse og river litt i det så forsvinner det like fort som det kom, utenom litt angst følelsen som kommer etterpå da....

Det som frusterer meg litt er jo at det selvsagt alltid må komme fra nederst i bryst litt ut mot venstre....kunne det bare ikke vært høyre siden eller høyere opp i brystet ikke sant?..så man er sikker det er muskulært, men posisjonen og at dette kommer fra under brustmusklene gjør det føles mere desverre noe hjerte gjør.

Noen som har lignende og kan opplyse meg om hva det merkelige greiene her er?

Kan nevne jeg har anspent brystmusklatur og ofte stikking/svie, lett stramhet, og ubehag.

Men dette er da ikke noen av de..denne her kommer dypere under og er mindre vond men sammtidig føles litt mere ubehagelig siden det kommer fra undersiden.


Takk for svar :)
Avatar

Hei kjære deg:)

april 15 2019 - 23:34
Jeg har mye følelse av det. Men har veldig mye angst og stress i livet. Og var å sjekket hjertet mitt, men de sa det så normalt ut når man har mye stress og angst, så får man ofte slik sa de.. Men er jo aldri feil å spørre en lege hvis man synes det er såpass ubehagelig. Da kan du hvertfall slappe litt mer av hvis du sjekker det. Det følte ihvertfall jeg gjorde. Eneste at jeg har unormalt høy puls de ikke finner ut av. Lykke til
Avatar

Re: Spørsmål til dere

april 17 2019 - 01:08
Takk for svar chritran, ja er ganske ubehagelig når man kaster litt etter pusten og man blir jo litt sånn hva i alle dager skjer der..som nevnt hatt alt mulig annet før men mye har gitt seg med tiden, men kan ikke huske jeg noensinne hadde sånne krampeaktige korte anfall.

jeg får vel gjøre som du sier tenker jeg, bare gå til legen ta en skikkelig undersøkelse hvis han sender meg videre da, ta en skikkelig arbeidstest osv og bare få det ut av verden :)

Avatar

Yepp

april 17 2019 - 22:07
Dette har jeg hatt! Hiver etter pusten, men ble litt ør også... Jeg tok stresstest av hjertet etterpå og det viste seg å være fint! Kanskje du burde ta en liten tur, så slipper du å tenke noe mer på det? <3
Til forsiden