Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Spenning i hodet,stramt!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Spenning i hodet,stramt!

juli 8 2013 - 07:18
Har dem siste dagene hatt en ekkel følelse i hodet,er ganske stram i nakken til vanlig men føles ut som et slags trykk eller akkurat som noe klemmer rundt hodet.Er ikkje smerte men føles bare ubehagelig.Nesten som om huden rundt hodet er stramt.Føles ut som du føler deg litt vesen om du kan kalle d det.Er iallefall ubehagelig for du føler deg ganske ør.
Avatar

hei

juli 8 2013 - 16:09
Jeg har hatt noe av det samme som deg . Veldig ør i hode pluss att jeg var svimmel . Fikk beskjed av legen att det var får att musklene var spent i nakken . Det føltes ut som ett slags trykk i hode også .
Men om dette er det samme som deg tørr jeg ikke å si . Så skulle det vare en stund så snakk med legen mye bedre det en å gå rundt og være redd . det synes iallfall jeg .
Avatar

spenningshodepine

juli 8 2013 - 18:47
Dette høres veldig ut som spenningshodepine, at du er så stresset, sliten, anspent i nakken/rygg. at du blir veldig stiv i øvre del av rygg, skuldre og nakke, også går spenningene over til hode. og du kjenner smerter. det høres ihvertfall ut som at det er det. men jeg er ingen lege eller noe spesialist. så jeg vil som vedkommende over meg, råde deg å ta kontakt med legen om dette varer over lengre tid, så du får sjekket det opp. om det er spenningshodepine så vi ldet gå over av seg selv, eller du kan trenge fysioterapi for å løsne opp. gikk selv i et år med spenningshodepine før det ga seg av seg selv, og vil ikke anbefale deg å vente så lenge.

lykke til :)
Til forsiden