Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst

mai 13 2022 - 15:11
Er det noen her med så sterk sosial angst at dere sliter med å gå ut av døra? For jeg klarer ikke det. Hjerte dunker, jeg blir svimmel og bare snur i døra og går inn igjen. Så jeg får ikke gått meg en tur ut en gang:(
Avatar

Re: Sosial angst

mai 21 2022 - 17:38
Har kjent på set samme mange ganger! Typisk at man isolerer seg. For min del må jeg sette grenser for hva jeg sier ja til, samtidig som jeg har mål om å komme meg ut litt hver dag. Kan alltids dra hjem når det blir for tungt! Prøv å ikke låse deg helt inn. Er her om du vil prate! Føler med deg.
Avatar

Re: Sosial angst

mai 22 2022 - 21:07
Problemet er nok at jeg bor i blokk. Så jeg må ta heisen ned og da er det en liten sjanse for at noen stopper heisen på vei ned og skal inn. Det er et av grunnene til at det er vanskelig å gå ut. Pluss at om jeg møter huseier så stopper henne alltid opp for å snakke (hun er naboen min).
Avatar

Re: Sosial angst

mai 31 2022 - 16:42
Ja men jeg unngår så mye at jeg slipper å kjenne på de følelsene
Møtte en gang ikke opp til legetime fordi jeg ikke kom ut døren
og ofte kommet for sent til noe annet fordi ikke kom ut døren tidsnok
Avatar

Isolertjente

juni 4 2022 - 06:50
Hei! Virker som om vi sitter i samme bås her! Du kan gjerne sende meg en melding om du vil snakke :) jeg er god til å gi tips og triks om angst, men kanskje ikke like god til å gjennomføre de selv. Men kanskje vi kan hjelpe hverandre :)
Avatar

Re: Sosial angst

okt 3 2022 - 23:21
Hadde dette problemet I mange år En løsning var å love meg selv at nå skulle jeg gjøre noe.
"Nå SKAL jeg på butikken å handle mat. Nå som jeg har sagt at jeg skal gjøre det, så må jeg, ellers er jeg en svak idiot" eller noe sånt.

Det fungerte når jeg gjorde det, men prøvde å ikke gjøre det for ofte. Jeg viste innerst inne at det ikke kunne funke hver gang.
Kommer litt an på hvor høytidelig man tar løfter til seg selv og.

Nå er det over men må innrømme at det gjør vondt å tenke på hvordan det var igjen.
Alle avtalene jeg måtte bryte hos lege osv, og dagene jeg ikke hadde mat fordi jeg var redd for å dra på butikken.
En av de dummeste tingene man kan gjøre er å finne noen som kan "enable" den dårlige vanen med å kjøre deg rundt overalt, det gjør det bare verre.
Til forsiden