Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst

april 13 2019 - 19:14
Hei.
Så jeg har aldri fått en diagnose, men er sikker på at jeg har angst og sosial angst. Jeg er J16 og livredd for mennesker generelt. Hver gang det ringer på døren får jeg helt panikk, og jeg løper som oftest og gjemmer meg. Det har vært tilfeller hvor jeg har vært hjemme alene, det har ringt på døren og jeg har fått panikkanfall og begynt å grine.
Itillegg er jeg veldig redd i store folkemengder. Jeg føler alle ser på meg og dømmer meg. Jeg tar aldri buss eller tog alene og når jeg går et sted går jeg alltid veien med minst mennesker, uansett omvei eller ikke. Samtidig, når jeg går forbi noen får jeg veldig panikk. Jeg vet aldri hvor jeg skal se, jeg føler jeg går rart og jeg holder pusten.
Har snakket med foreldre om dette og vet at de støtter meg og vil hjelpe meg, men får som oftest svar på at "det er mange som har det slik." Har også snakket med helsesøster, men snakking med profosjonelle folk er ikke helt min greie. Noen som sliter med det samme som evt har tips?
Avatar

hmmmmm

april 13 2019 - 22:16
jævlig er det
helst proffe som kan hjelpe
dessverre
de kan plukke ting litt fra hverandre
finne årsaker osv
en ting som har hjulpet meg masse
knytte nevene kjenne styrken
jeg kan forsvare meg
jeg er ingen forsvarsløs gutt lenger
kobler inn fornuften liksom ;)
Til forsiden