Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst

nov 19 2018 - 20:47
Jeg føler meg stresset hele tiden og føler aldri jeg er alene eller får slappe skikkelig av i kroppen. Det er et konstant kaos av stress, bekymringer og tanker hele tiden. Jeg ser ikke noe mening med noe lenger. Jeg har ikke så mange venner og det ser ikke ut til at jeg skal få noen heller eller det ser heller ikke ut til at jeg skal finne noe jeg trives med. Jeg går dag inn og dag ut i en by jeg ikke trives i, i en klasse jeg ikke trives i og tar fag jeg ikke vet om jeg får brukt til noe i framtiden. Jeg føler at alle de nære relasjonene mine og nettverket mitt er borte. Jeg er alene hver jævla dag 24/7 og det å være så jævlig alene og i tillegg er det et tiltak og skulle bli kjent med noen og være sosial.
Avatar

Re: Sosial angst

nov 19 2018 - 21:21
Hei.

Har du snakket med lege om dette? Du kan få hjelp til å håndtere angsten bedre, ved å snakke med terapeut eller bli med i gruppeterapi. Du kan også sjekke ut noe som heter Angstringen, om det tilybs der du bor. Det er en form for gruppeterapi som ledes av tidligere deltagere i stedet for terapeut. Evt kan du sjekke ut noe som heter Rask Psykisk Helsehjelp; gratis terapi, uten henvisning fra lege.
Avatar

Re: Sosial angst

nov 20 2018 - 18:52
Hei, føler meg ganske likt.. vil du chatte litt om det? Kanskje det hjelper litt
Ikke gi opp ❤️
Til forsiden