Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst

des 9 2008 - 02:19
Hei. Skriver nå her for å finne ut om noen er interessert i å snakke om sosial angst. Er 19 år, og hadde vært kjekt å hatt noen andre som er i samme situasjon å snakke med, i og med at jeg føler ingen andre rundt meg virkelig forstår hva det går ut på. Er nå så ille at jeg bare ligger inne om dagene, og føler egentlig at livet mitt går forbi meg uten at jeg får gjort det alle andre på min alder gjør. Så hvis noen vil snakke om det, så bare send svar så kan jeg legge ut mail.
Avatar

Re: Sosial angst

des 9 2008 - 17:16
Hei, jeg vil gjerne snakke med deg. Er 19 år jeg også, eller blir det snart.. Og har sosial angst selv..Har ingen å snakke med jeg heller..
Avatar

Re: Sosial angst

des 19 2008 - 21:01
her kunne jeg tenkt meg og hjulpet dere.jeg kom meg ut av den sosiale angsten på kort tid,for12 år siden.visst dere hadde villet at jeg skulle hjelpe til og at dere bor ikke så langt unna.kunne jeg tenkt meg og hjelpe
Avatar

Re: Sosial angst

des 25 2008 - 22:58
Hei, takk for at du tilbyr deg å hjelpe..Hvor i landet bor du? Jeg skal lage meg en ny mail som ikke avslører hvem jeg er, så kan jeg legge ut den..
Til forsiden