Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial-angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial-angst

nov 20 2008 - 21:55
Jeg er ei jente på snart 19 år som har sosial-angst. Det plager meg veldig mye i hverdagen, fordi jeg kvier meg for å gå på kafê besøk og bursdager og slik, liker heller ikke å ta bussen. Jeg synes angsten er veldig plagsom! Noen som vil dele erfaringer og gi tips??
Avatar

Re: Sosial-angst

nov 23 2008 - 00:31
Jeg hadde veldig sosial angst når jeg var liten, og har det enda, men ikke i like sterk grad. (Jeg er 15 btw) jeg vet hvordan helvete du går igjennom, og det eneste tipset jeg har er uansett hvor forferdelig det føles, gå ut, ta med en god venn, familie anything, gå ut enkle steder først, så ta et steg om gangen. Jeg vet det ikke er så digg, og det er veldig skummelt osv, men prøv, husk: Blir det for ille er det bare å gå hjem, det er egentlig ikke noe farlig. Jeg har det enda selv, men jeg prøver mitt beste å bli bedre..

Håper dette var til litt hjelp
Avatar

Re: Sosial-angst

des 8 2008 - 01:17
jeg hadde sterk sosial angst for 10 år siden,og husker så alt for godt hvordan det var.mitt råd er enkelt,og dere har hørt det før.men det ser ut til at det kommer an på hvem det kommer fra."PRØV EN NY TING HVER DAG,UANSETT HVOR LITEN.SOM DU ER REDD FOR". det vil funke.før en logg over hver eneste ting,uansett hvor liten.veldig motiverende og se det på arket.og fortell en venn som bryr seg og forstår
Til forsiden