Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst og har barn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst og har barn

okt 31 2012 - 08:57
Hei. Jeg er en jente på 27 år som har slitt med psykiske vansker siden jeg var liten. Er nå under utredning for bipolar lidelse men jeg sliter primært med sosial angst som hemmer meg veldig i hverdagen. Føler meg veldig mislykket som mor og dessverre bor jeg et sted i Bærum der alle fremstår som veldig vellykkede og ressurssterke. Jeg klarer for eks bare så vidt å hente sønnen min på fire år i barnehagen. I dag må jeg og da gjør jeg det. Men da gruer jeg meg i flere timer på forhånd. Begynner å planlegge hva jeg skal si, hvem av foreldrene som er der osv. Jeg ser også at min sosiale angst går på bekostning av sønnen vår Vi har absolutt ingen venner med barn og han omgås stprt sett kun de i barnehagen. Ikke er han med non hjem fra barnehagen heller. Er det noen som har det på samme måte som ønsker kontakt med et annet par med barn? Samboeren min er funksjonell, men han har en diagnose som har gjort at han har vært veldig syk tidligere i livet. Men han har vært symptomfri de siste årene :) Hilsen fra lillepixie. Det er bare å ta kontakt :)
Avatar

Re: Sosial angst og har barn

okt 31 2012 - 10:56
Hei, har sendt deg venneforespørsel. Jeg er i samme situasjon :)
Avatar

Re: Sosial angst og har barn

okt 31 2012 - 13:25
Hei, jeg er 28 år, og kjenner meg godt igjen i det du skriver, legger deg til som venn.
Avatar

Re: Sosial angst og har barn

nov 6 2012 - 19:46
Hei!
Jeg sliter med det samme..
Jeg har en liten datter og synes det er utrolig slitsomt å levere/hente i bhg. Min mann har levert nå hver dag det siste året.
Jeg jobber heltid og sliter med panikkangst (vondt i hodet, svimmel, kvalm). Det er slitsomt å alltid være anspent. Jeg strammer nakkemusklene + får spenningshodepine. Det er veldig tungt/trist å ikke kunne leke med datteren min på kvelden, da jeg alltid må legge meg ned. Jeg er så lei av å leve et liv isolert fra omverden og samtidig late som at jeg er frisk på jobb.
Noen flere som har det sånn?
Mamma 83
Avatar

Re: Sosial angst og har barn

nov 6 2012 - 22:04
Jenta mi har ikke starta i barnehage enda, så har ikke opplevd den angsten dere snakker om. Men hva er det dere tenker er skremmende med å levere/hente barna i barnehagen? Er det frykten for hva dere skal snakke med de ansatte om eller er det det å få hentet ungene uten å måtte kommunisere med noen? En ting jeg kan tenke meg, er at om jeg hadde kjent noen med barn i samme barnehage, hadde jeg nok kvia meg for å dra dit, for å måtte møte på og å måtte tørrprate med noen av de..
Avatar

Jeg kjenner meg igjen..

des 3 2012 - 23:41
Bare send meg en venneforespørsel om du har lyst..

Håper å høre fra deg!.
Til forsiden