Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst i forhold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst i forhold

mai 23 2011 - 22:07
Hei

Jeg er 21 år, har sosial angst og er på vei inn i mitt første forhold. Jeg har slitt mye med å få kontakt med gutter tidligere og er stolt over å faktisk ha kommet såpass langt. Han er også en jeg stoler på og vi har vært venner lenge så jeg føler meg ganske trygg på ham. Det er likevel vanskelig for meg og jeg lurer på om noen her kan dele noen erfaringer eller tips.
Avatar

Re: Sosial angst i forhold

mai 26 2011 - 19:09
Takk for svar, og ja, det er sant. Jeg er utrolig glad for å faktisk ha funnet noen, men det er fremdeles ikke akkurat så lett å ikke bekymre seg når man sliter med dette. Jeg klarer ikke å bare skru det av. Ja, jeg føler meg relativt trygg med ham, men dette er fremdeles helt nytt for meg, og ikke så lett å snakke om. Jeg prøver å bare slappe av og ta det som det kommer, men jeg er så redd for at han ikke liker meg mer om han finner ut om min mangel på erfaring og selve sosialangsten, og det er jo noe som må skje en dag hvis dette skal virke. Burde jeg fortelle det nå i begynnelsen, eller er det noe jeg burde vente med, og heller ta opp etterhvert? Og hvordan kan jeg fortelle noe sånt. Jeg sliter jo litt med å åpne meg for folk generelt.
Jeg vet også utrolig lite om hvordan et forhold fungerer, og er veldig usikker. Venter alltid på at han skal ta initiativ til alt, fordi jeg er så redd for å gjøre noe feil.
Avatar

Re: Sosial angst i forhold

mai 27 2011 - 00:05
Altså han er nok litt forsiktig han også. Det er vel kanskje derfor jeg føler meg såpass trygg på ham. Ting har gått veldig sakte til nå, og det passer meg bra. Jeg møtte ham for litt over to år siden, og likte ham allerede da, men han bor veldig, veldig langt unna, så da jeg reiste hjem hadde vi bare kontakt over nett nesten to år, og derfor var det litt lettere å åpne seg. Da jeg endelig kom meg tilbake dit har vi vært mye sammen og blitt ganske godt kjent, men det var først etter noen måneder her at det faktisk skjedde noe mellom oss. Jeg håper jo selvsagt også at dette er noe som kan hjelpe meg litt videre, men jeg er også så sykt redd for at det ikke skal gå, og at dette blir noe som ødelegger mer for meg, når jeg endelig har kommet såppass langt som jeg har nå.
Til forsiden