Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst, ha noen å snakke med

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst, ha noen å snakke med

april 9 2018 - 21:00
Hei:) sliter en del med sosial angst og har gjort det noen år, men den blir bare verre og verre. Eg syns den har tatt litt over livet mitt, og det er som om den bestemmer... Sliter også en del med rødming i forhold til dette. Rødmer ekstremt fort, noe jeg hater. Hadde vert fint med noen med kanskje samme problem å snakke med. Er ei jente på snart 17 så vil helst ha noen på samme alder, og helst samme kjønn:) Vil bare ha noen å snakke med som forstår.
Avatar

Re: Sosial angst, ha noen å snakke med

april 14 2018 - 22:12
Jeg sliter også med sosial angst, som har eskalert den siste tiden. Kjenner gangen rett utenfor utgangsdøren bare krøller seg sammen og snurrer rundt når jeg går ut av døren. Er J20 :-) Jeg er en god lytter hvis du vil fortelle litt!
Avatar

Re: Sosial angst, ha noen å snakke med

april 29 2018 - 21:03
Jeg har mye problemer med sosial angst og panikk angst, og jeg har prøvd å snakke om det med en voksen, men jeg sliter litt med å føle at de forstår. Jeg skjønner veldig hvordan du føler det, og vil veldig gjerne lytte på hva du tenker.
J18
Til forsiden