Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Somatiseringslidelsen...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Somatiseringslidelsen...

sep 1 2013 - 21:13
Først og fremst :Hei jeg er ny her, har lest litt på siden her di siste mnd og idag laget jeg meg profil :) Er 29 år og bor i Oslo, fortiden innlagt på funny-farmen pga sterk angst-lidelse/panikkangst/helseangst. Klarer ikke bo alene lenger, klarer ikke gå noe sted alene lenger, knapt nok på do ( med døren ulåst) og i dusjen må jeg ha med en fra personalet. Har som di fleste andre her blitt sjekket på bauger og kanter, alt fra endetarm til kvisen bak øret. Nada har blitt funnet! Jeg er frisk! Allikevel reagerer jeg med totalt hysteri bare ved den minste fysiske forandring, noe som igjen fører til panikkanfaller som varer i timesvis og avløser hverandre.. Er så sliten.....!!! Livredd for at hjertet mitt bare skal si kaputt! Vil ikke dø.. Er livredd for hvordan døden smaker.. Er igrunn livredd for medisiner også, men blir tvunget i noe som heter Buspiron nå om dagene, noen som har erfaringer med den medisinen? Vil gjerne komme i kontakt med andre som har det på samme måte :)

Yarami :D
Avatar

Hei

sep 1 2013 - 22:55
Hei Yarami.
Som deg klarer jeg ingen ting. Har så og si bodd i senga i mange måneder, vært på dps, dt hjalp ikke meg desverre. Fått diagnosen helseangst/panikklidelse, flydd til legevakter og fastlegen min i tide og utide. har klar å slutte med det. men hjelper ikke på det jeg opplever egentlig, konstant svimmel, dårlig, hjertebank anfall, glodheit,svetter,sover osv osv. Etter hvert har legene som i begynnelsen kalte meg for angst pasient begynt å snakke om me/uttmattelsessyndrom/utbrenthet osv. Men angsten har jeg så det holder for det, har stått flere ganger på fastlegekontoret mitt, blek som døden,hjertebank og trodd jeg skal svime av, har ikke gjort det heldigvis og fastlegen har klart å roe meg ned. Hvor lenge har du hatt det slik du har det nå? hvordan startet det? Dødsangst tror jeg må være noe av det værste en kan ha, en blir helt handicappet og vet ikke hvor en skal gjøre av seg. men som du sier selv, du er helt frisk :-) Du kommer deg helt sikkert igjennom det :-)
Avatar

Februar

sep 2 2013 - 14:54
Fikk det første gang i februar .. Blitt verre og verre... Fatter ikke hva jeg skal gjøre..
Avatar

yarami

sep 7 2013 - 17:58
Jeg forstår så alt du går igjennom. Jeg har det like dan selv. Er et helvete uten like. :-(:-(:-(:-( skriv gjerne om du vil bli kjent.
Avatar

Hei :)

sep 8 2013 - 21:13
Har det helt på samme måte som deg. Har nettopp fått diagnosen GAD, generalisert angstlidelse, og har endelig fått fastlegen til å se på meg som et menneske som trenger hjelp, i stedet for en hypokonder som må "ta seg sammen og tenke positivt"... Begynte på Venlafaxin for 7 uker siden, og det har hjulpet meg utrolig. Endelig kan jeg se lyst på livet igjen, ikke gå rundt og være konstant livredd for døden og hjertesykdommer/sykdommer generelt. Har hatt denne dritten siden jeg var 9 år, og det å kjenne at angsten litt etter litt slipper taket er nesten uforståelig. Jeg håper at det går bra med deg, at du får hjelpen du trenger. Og vit at det er så mange der ute som har det som deg. Men sammen er vi sterke ;) lykke til!!
Avatar

frøken84

sep 10 2013 - 20:54
Jeg ble så glad jeg, når jeg leste om den vana* medisinen. Helt til jeg leste meg opp på felleskatalogen... ikke for bipolare... jaja.. er så lei.. lamictal fungerer dårlig på meg ihvertfall.. vil ha noe nytt som virker...
Til forsiden