Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søvnvansker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søvnvansker

nov 26 2020 - 01:14
Noen som sliter med lydsensitivitet? Har det siste året blitt veldig oppmerksom på lyd rundt meg når jeg skal sove (bor i studenthybel) og kjenner det bygger seg opp mer og mer irritasjon av lyder. Kan være alt fra svake stemmer, til at noen beveger på en stol. Da blir jeg bare mer og mer anspent og får i hvertfall ikke sove. Føler jeg har prøvd alt, melatonin, white noise og musikk på øret. Noen tips?
Avatar

Sov godt!

nov 26 2020 - 10:00
Ørepropper? Være avslappet når du skal legge deg, lage en rutine uten skjerm, få mye frisk luft på dagen. Bruk en Meditasjons-app. Kanskje natur/regn/bølgelyder fungerer bedre enn musikk? Fokuser på pusten som går inn og ut av magen. Og at du er trygg. Om du kan forandre fokuset fra irritasjon til noe positivt, at du har en deilig seng, at du har mennesker rundt deg, du er ikke alene og det er fint. Jeg er selv lydsensitiv og våkner av bygningsarbeid hver dag, tar på øreklokker for å få litt mer søvn.
Til forsiden