Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søvn og drømmer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søvn og drømmer

april 22 2020 - 00:05
Hei dere! Jeg har slitt med dette en stund nå men det skjer ikke hver natt. Jeg har lyst å høre om noen av dere også har dette. Begynner å føle meg unormal :/
Så det som er, er at når jeg legger meg for å sove så er det som om jeg tenker mens jeg drømmer. Eller at jeg drømmer før jeg har fått sovnet, det kan være helt ubetydelige tanker som jeg ikke får kontrollert. Ikke bekymringer men som en drøm starter før jeg har fått sovnet skikkelig. Jeg våkner igjen brått og titter på klokka og da har det gått 15 - 20 min ca. Jeg våkner og hele kroppen "dirrer".. Jeg begynner å bli veldig stresset over dette da jeg føler meg unormal og jeg blir bekymret for søvnen min
Avatar

Hei

april 22 2020 - 00:53
Har ikke opplevd det identisk, men har opplevd liknende.

Podkast, musikk, lydbok osv kan være en mulighet.
Psylologen min sa en gang i tiden "se for deg en tredimensjonal ekse. Opp i den legger du alle tankene dine før du skal sove"

Avatar

En påminnelse

april 22 2020 - 17:33
Vil også bare fortelle om den normale reaksjonen kroppen har når en skal sove.
En slapper kanskje av og tankene begynner å vandre. Så har du kanskje opplevd at kroppen rykker til? Noen ganger kan en våkne når dette skjer. Andre ganger merker en ingenting.
Det som skjer er at kroppen sjekker at du ligger trygt i senga.

Nå tenker jeg bare høyt: kanskje en som strever med angst er mer sensitive for denne reaksjonen??
Til forsiden