Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sobril

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sobril

juli 26 2014 - 22:12
Er det noen her som går på Sobril (10mg), og kan fortelle om sine erfaringer? Jeg har ingen erfaring med slike piller, og vet liksom ikke helt hvordan jeg skal føle meg for å vite om de virker eller ikke. Tar jeg 1, kjenner jeg ingenting. Tar jeg 2 så kan jeg føle meg litt døsig, kanskje likegyldig? Men jeg vet ikke om det er ønsketenkning/placebo, eller en virkelig effekt. Hvis siste, så går det veldig fort over. Så har jeg tatt tre nå da, for sikkerhets skyld liskom (vet at det ikke er gunstig, men jeg tar dem sjeldent). Føler meg trøtt, og synes at alle farger virker... klarere? Jeg kjenner i det minste en likegyldighet til sykdomsangsten når jeg tar dem, så det spiller ingen rolle om det er psykisk eller en virkelig effekt - det er godt å slippe. Kanskje derfor det er "farlig" å bruke sånt for ofte. På grunn av likegyldigheten.
Avatar

Re: Sobril

juli 27 2014 - 02:20
brukte de litt som et dopingmiddel for et par år siden, elska det.. ble fryktelig deprimert dagen etter
det er all min erfaring med sobril
Avatar

Re: Sobril

juli 28 2014 - 14:38
Hei Veronica,
jeg har brukt Sobril i flere år - men kun når det er "krise" - og har bare god erfaring med den. De jeg har er på 25mg. Når jeg må bruke dem blir jeg også som deg trøtt, likegyldig og rolig. Den tunge angsten forsvinner rett og slett. Har ikke merket noen bivirkninger annet enn at jeg blir trøtt. Uten Sobril vet jeg ikke om jeg hadde klart alle årene med angsten. Har heller ikke merket at jeg blir mer deprimert dagen etter bruk. Synes heller dagen etter blir lettere da angsten har lettet.
Så det er nok den virkelige effekten av Sobril du merker.
Til forsiden