Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sobril

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Zoloft

juli 16 2020 - 19:02
Hei, jeg var i 3-4 uker på Zoloft, eneste erfaringen er at jeg hadde bivirkninger med muskelkramper (leamus), som ikke ville roe seg ned. Slet med leamus i hele kroppen 3 måneder etter jeg sluttet med Zoloft, men dette kan variere fra person til person. Om du skulle fått det så anbefaler jeg magnesium som tilskudd, det hjalp vertfall meg en del. Jeg sluttet på Zoloft etter den ene måneden,, er ikke mye men det var min lille erfaring.

Jeg hadde ikke Sobril i den perioden for overgangsfase som var fra Cipralex til Zoloft- noe som sikkert kunne ha gjort det litt enklere.
Avatar

Re: Sobril

mars 5 2021 - 08:42
Reseptfri antidepressiva - https://tonzes.com/deprno.htm
Jeg har brukt Restilen i mange år. Tar de for angst og depresjon. For meg så er Restilen helt fantastisk. Restilen sørger for at jeg klarer å holde hodet over vannet og at verken angsten eller depresjonen blir for overveldende for meg og tar fullstendig over hverdagen.​​​​​​​
Til forsiden