Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Snakke åpent om Angsten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Snakke åpent om Angsten

april 4 2014 - 19:45
Hei alle sammen her inne.

Mitt navn er Vidar jeg er en gutt på 38 år som har angst. Jeg fikk dette etter mange år med har festing drikking og party dop. Jeg slet lenge men plutselig gikk det over i lang tid. Men for 3 månder siden ble jeg veldig syk fikk en heavy infeksjon i kroppen min. Men er bra nå, men plutselig fikk jeg tilbake angsten igjen fikk et skikkelig anfall her om dagen lå og ristet i sengen i over 2 timer. Trodde seriøst at jeg skulle dø. Jeg ønsker og få noen venner her inne jeg kan dele mine tanker med noen som virkelig forstår hvor vanskelig dette er. De som ikke har opplevd dette før, veit ikke hvor jævelig dette er. Er det noen som vil bli mine venner her inne så legg meg til. Kanskje vi kan utveksle tlf nr og snakke om ting... Det hjelper veldig og ha noen og dele dette med...

Hilsen Vidar
Avatar

Hei

april 5 2014 - 17:56
Jeg forstår deg og jeg forstår deg ikke. Jeg har ikke drevet med hverken alkohol eller dop, og jeg har ikke samme angst symptomer som deg. Men jeg har angst og jeg forstår deg.
Min mest plagsomme angst er angsten for bilkjøring, og jeg bor avsides så jeg må kjøre mye.
Jeg kan grue meg fra kvelden før til jeg skal kjøre bil (og det er jo hver dag), jeg gruer meg når jeg er på butikken, på jobb eller hvor det er til når jeg skal kjøre igjen. Når jeg kjører tenker jeg hele tiden på hva som kan skje rundt neste sving, det kan være en syklist eller en gående, jeg kan ta deres liv. Det kan være en bil i min kjøre bane. Jeg sliter mest på parkeringsplasser, jeg kan skade noen andres eiendeler, tenk hvis jeg gjør. Jeg er ikke oppmerksom nok, det er jeg helt sikker på, og hvis noen gjør noe jeg ikke har fått med meg kan jeg få hjertebank. Jeg tenker at angsten min har mange forskjellige årsaker, jeg har dårlig selvtillit, jeg har ingen forventninger til at jeg kommer til å mestre oppgaven. Jeg tenker at jeg er vokst opp med en psykisk syk mor som har en veldig negativ, krisemaksimerende tankegang slik at jeg har blitt sånn selv. Jeg tenker at det er fordi jeg er blitt misshandlet i store deler av livet. Jeg er så redd for at noen skal bli sint på meg, det går kaldt over ryggen min når jeg tenker på det. Jeg liker ikke å ta plass, å være i veien, jeg er ikke god nok og jeg fortjener ikke å være der. Jeg får hele tiden setningene til min mor, og ex i hodet, "du er dum, du kan ingenting, du gjør alltid feil, gå bort, jeg skulle ønske du var død, jeg vil ikke ha deg, du er uønsket. Og jeg tenker fortsatt at de har rett.
Jeg er sliten, jeg er så trøtt og det kan ingen forstå. Kroppen er anspent og vond og tankene verre. Jeg orker så lite og jeg gjør ikke nok. Jeg er en belasting for dem rundt meg, stakars dem! De forstår meg ikke, jeg prøver å si noe, men det hjelper ingenting, det blir bare verre. I går sa samboeren til meg at når jeg var langt nede så tenkte han "hva er det jeg har begitt meg ut på".
Jeg prøver å ta meg sammen, det går ikke. Jeg får hjelp, og jeg mestrer store deler av hverdagen, det er ganske skjult hvordan jeg har det.
Det vi har er veldig forskjellig, men jeg har behov for noen som forstår, og det hadde du og, så jeg håper du vil skrives.
Avatar

Jeg forstår deg godt

april 5 2014 - 23:33
Jeg vil gjerne skrive med deg, og jeg vil gjerne snakke med deg, jeg forstår veldig godt hvordan du har det, det er vondt og helt for jævelig. Jeg har send det en venne forespørsel, så vi kan snakke privat:)
Til forsiden