Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Smerter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Smerter

juni 8 2020 - 07:48
Hei! Jeg sliter veldig med smerter i hele kroppen! Slitt nå i ca 1 år med veldig mye smerter i Skulderblad og nakke - Armer og noen ganger ned i setet / Beina. Går til Muskelterapeut og det hjelper litt! Sliter og med at jeg blir veldig fort støl, får lett senebetennelse ved belastning, har og leamus overalt perodisk ( ingen svakheter i muskler ) Har vert gjennom Det meste av Utredninger og prøver, skal på MR for og prøve og finne ut av Smertene og betennelsen. Kan nevne at jeg har slitt siden sist sommer med panikkanfall og Helseangst som kom av alle symptomene jeg opplever. Nå har jeg bare en indre uro jeg ikke blir kvitt. Og mye smerter! Er det andre som har slitt / sliter med det samme som kan dele litt erfaring med en sliten ung mann? :)
Avatar

Re: Smerter

juni 8 2020 - 11:43
Hei! Jeg har hatt det veldig likt som deg den siste tiden.

Har hatt mye uforklarlige smerter over alt, mest av alt i brystet (mot venstre side), i venstre arm, i nakken, ryggen, osv. Har i tillegg hatt litt sånn "tåkesyn" som føles som svimmelhet, uten at jeg egentlig er svimmel, om du skjønner hva jeg mener? Har du sånt "syn"?
Til forsiden