Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Smerter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Smerter

juni 6 2019 - 18:23
Jeg har slitt lenge med smerter i nakke- og skulderområdet. Jeg er diagnotisert med depresjon, traume og angst. Smertene svinger litt men jeg merket igår når jeg var på en middag at det begynte å gjøre mer vondt enn vanlig. Og når jeg kom hjem og skulle legge meg fikk jeg ikke sove på grunn av smertene. Jeg våknet også med smerter idag. Jeg er generelt utrolig sliten for tiden på grunn av mye stress og press over en lang tid. Men jeg lurer på om disse smertene henger sammen med angst.
Avatar

Re: Smerter

juni 6 2019 - 18:42
Høres ut som du har stress/spennings smerter. Alt stresset gjør at du anspenner deg i skuldrene. Det kan bli latterlig vondt og føre til noen hodepiner ut av denne verden.

Trikset er å regelmessig strekke armer, skuldre og nakke. Du finner masse tutorials på nettet.

Så svaret er definitivt ja, det kan henge sammen (men det kan også være noe helt annet så sjekk med fastlegen din også).
Avatar

Re: Smerter

juni 6 2019 - 21:03
Ja, angst og stress har en tendens til å sette seg som smerter i nakke/skuldre hos meg. Jeg syns det har hjulpet litt å gå til psykomotorisk fysioterapeut. Har du vurdert noe sånt?
Til forsiden