Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sluttet vgs flere ganger..prøve på nytt? Må en ha vgs for å leve et normalt liv?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sluttet vgs flere ganger..prøve på nytt? Må en ha vgs for å leve et normalt liv?

juni 21 2011 - 15:05
Jeg begynte på vgs som alle andre på min alder. Jeg følte det var en ny start, og ville bare fortrenge barneskole og ungdomsskole.
Jeg har aldri vært den mest "populære", heller den som ble fryst ute og hadde dårligst selvtillit..
Etter ett halvt år på vg1, fikk jeg kyssesyken og fikk så mye fravær at jeg måtte gå om igjen. Jeg gikk året på nytt, men trivdes ikke i den nye klassen. Neste år begynte jeg på en annen skole, gikk der ett halvt år, så var jeg tilbake i den samme klassen igjen. -Hvorfor? Fordi jeg savnet plassen. Jeg innså hvor dumt det var å gå fra den nye 2. klassen og til den gamle. Får ikke motivasjon fra en klasse som holder deg ute, er full av klikker og baksnakk.. Så var det 3 mnd. igjen av 2. klasse, og jeg var lei.. familieproblemer, stress, kroppen sa ifra og var utslitt.
Kjæresten min ba meg ta hensyn til meg selv og lytte etter hva jeg følte for å gjøre. Han tilbø seg å ta meg ned til Gran Canaria der han fortiden jobbet. Jeg kjente nok var nok, dreit i skolen og reiste.
Her er jeg fortsatt.. Nå skal vi fytte hjem igjen. Skal jeg da begynne helt på nytt? Noe jeg føler jeg ikke mestrer.. foreldrene mine sier jeg må gå tilbake til skolebenken. Vet dette er det smarteste. Men jeg har null motasjon for det. Og nettstudier har jeg hørt er tungt.Og da må jeg følge 23/5 regelen.. Uansett må jeg jobbe ved siden av.

Noen som kjenner seg igjenn?
Eller kjenner til det å begynne på nytt, nettstudier eller 23/5 regelen?
Noen råd eller erfaringer?
Avatar

Re: Sluttet vgs flere ganger..prøve på nytt? Må en ha vgs for å leve et normalt liv?

juni 21 2011 - 17:37
Jeg har ikke vgs,og jeg har jobb og studerer litt nå :) så alt er fult mulig! mvh ei som sliter veeeedlig med angst og depresjon for tida!!
Til forsiden