Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sluttet med alkohol. Livet nå.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sluttet med alkohol. Livet nå.

feb 10 2022 - 19:52
Begynte å drikke som 14 åring. Fest og alkohol. Så ble jeg dårlig av det på skolen men fortsatte til jeg en dag sluttet på skolen og leste meg inn i noe religiøst som jeg hadde funnet et sted de selger bøker. Der i den gruppen de tilhørte skulle man ikke drikke, ikke røyke, ikke spise kjøtt, ikke xxx for å komme inn. Jeg var glad for å ha hatt den boken og den gjorde meg religiøs. Så jeg sluttet å drikke et halvt år til jeg ble sendt inn på psykiatrisk. Da jeg kom ut drakk jeg for å meditere og selv om alkoholen har gjort meg utagerende og voldelig og der jeg har gjort mye skamfulle ting er jeg ihvertfall glad for å at nettsiden om filosofi er laget ved hjelp av alkoholen.

Nå drikker jeg ikke lenger, har ikke drukket på 3 måneder og går på antabus hver dag. Merker sosial angst, panikkangst, psykose frykt for telepati etc. Etter å ha vært syk fra fødsel tror jeg ikke jeg klarer å noensinne bli sosial aktiv igjen. Om jeg hadde valgt ville jeg vært ensom enn sosial. De fleste i samfunnet er samlet ang. jobb og det er ikke så sosialt som det virker som. Men tåler ikke å være sosial i en time engang før angsten kommer opp. Fikk en diagnose en gang hebefren og der blir man mer og mer asosial, og sykdommen forværrer seg. De fleste ville vel tipset om å møte frykten men jeg har ingen grunn til å møte den da jeg helst vil være alene og det er for tungt å jobbe med saken.
Til forsiden