Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter seriøst...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter seriøst...

juni 13 2019 - 15:37
Jeg sliter så innmari om dagen at jeg seriøst snart ikke veit hvilket bein jeg skal stå på.
Blir verre for hver dag, og trenger å høre om noen andre her inne har opplevd lignende, før jeg kreperer..
Siste halvåret har vært helt for j*****g rett og slett. Har hatt innmari mye vondt i ryggen de siste 10 årene. Bechterevs har vært en mulighet, men slår ikke ut på noe revmatiske prøver.Dette har jeg vel på sett og vis blitt vant med, men rett før jul eskalerte kroppslige plager så inn i granskauen. Leamusa satte inn..overalt..
Fra en dag til en annen, jeg kan dato-sette det liksom, så begynte det en pitring og nummenhet i den ene hånda mi, som så begynte i den andre, så i armene og så i føttene.. Var så ille at jeg ikke klarte å koordinere hendene, og klarte ikke å spise med kniv og gaffel til slutt. Trodde jeg fikk slag. Endte på legevakt. Fant ingenting prekært galt. endte hos privat nevrolog, da ventelistene på sykehuset suger big-.time, og ble undersøkt og tok nevrografi/emg. Var sikker på at jeg hadde fått ALS.Intet å melde.Samtidig i fjor høst fikk jeg en, noe jeg føler, kjempestor kul på halsen.
tre leger avviste dette, og sa den ikke var så stor. Men etter en omgang med betennelser i øyelokkene, og to leger som sier at dette kan ligne Sjøgrens, bestilte jeg meg privat UL time. Kulen på halsen er spyttkjertel og hoven lymfe under denne..vistnok ikke farlig iflg hun som tok den, men typisk for Sjøgrens. Fastlegen(som sikkert er driiit lei meg) henviser til revmatologisk på sykehuset..blir her avvist pga manglende utslag blodprøver.. Så da står jeg her da, og er sikker på at spyttkjertelen er spyttkjertelkreft, etter å ha konferert meg med google. Har nå verk og nummenhet i halve ansiktet, vondt i øret og tenner på samme side som spyttkjertelen er betent..
Er jo helt krise...jeg tror jeg har dødelig kreft..noen andre som har det lignende? Dette er helt forferdelig. Klarer ikke å slå meg til ro med at det er ufarlig når jeg har så masse symptomer..i natt våknet jeg av en helt forferdelig vondt i skulder..har influensafølelse og er skikkelig klein. Så vidt jeg orker å være på jobb...:(
Hjelp...
Ps.er flere greier, men orker ikke liste opp alt..:(
Avatar

.

juni 13 2019 - 16:28
Må jo være noe med tida vi lever i, trodde det var meg su snakket om. Bare i litt annen rekkefølge, halsen først. Vært en jævlig tid, kan også dato sette. 15.03.2013. Vært et helvete i 6 år, men stålsett deg. Jeg har blitt bedre, vært en dårligere tid nå igjen, derfor jeg er her inne
Avatar

Re: Sliter seriøst...

juni 13 2019 - 16:35
Har du hatt det sånn også? Spyttkjertel hos deg også?
Til forsiden