Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter med pust og panikk under trening

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter med pust og panikk under trening

mai 25 2018 - 14:48
Hei! Jeg prøver så godt jeg kan å begynne å trene igjen. Jeg var veldig fysisk aktivt helt til jeg fikk angst. Da trodde jeg at jeg var syk og turte dermed ikke å trene. Det jeg opplever nå når jeg prøver å trene er at hjerte hamrer på uansett hva jeg gjør egentlig. Det mest plagsomme er pusten. Jeg tror jeg puster mer enn det jeg behøver og dette blandet med pulsen gjør at jeg blir stresset. Jeg føler jeg ikke får roet ned pusten. Er det en form for panikk mens jeg trener? Gikk en kort fjelltur med moren min i går og jeg peiset på oppover og holdt på å sprenge mamma. Jeg merker ikke selv at jeg går fort men det er sikkert fordi jeg prøver å holde "tritt" med stresset i kroppen. Jeg vet ikke. Når vi kom på toppen sleit jeg veldig med å roe meg. Når vi kom ned igjen hadde jeg nesten panikk. Jeg får ikke panikkanfall lenger fordi jeg klarer å kontrollere pusten fra hyperventilering men har jo en panikkfølelse innvendig. Jeg var kjempesvimmel og helt svak i beina når vi kom hjem. Når jeg la meg ned etter turen kunne hjerte slå kjemperaskt noen slag, så rolig igjen, så litt raskt også rolig. Hvorfor skjer dette? Det roet seg helt etter en god stund. I dag har jeg fått mer angst igjen. Føler treningen trigger angsten mer enn den hjelper for øyeblikket.
Håper noen har lignende opplevelser og kan komme med noen tips? Jeg driver litt med yoga også og syns det er bedre enn hard trening.
Til forsiden