Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter med jobb, motivasjon... angst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter med jobb, motivasjon... angst?

juli 19 2021 - 11:06
Heisann. Beklager på forhånd dersom dette blir noe langt.

Har slitt med depresjon, angst, ptsd etc.. grunnet overgrep som barn..
Gikk i terapi for dette for snart 10 år siden over flere år og ble etterhvert "friskmeldt"..
Droppet inn og ut av vgs flere ganger, fullførte tilslutt som privatist..
Var lærling flere ganger, og droppet av.. fikk fullført fagbrev Februar i år..
Har i perioder vært sykemeldt, men dette begynner å bli noen år siden..
Søkte AAP for noen år tilbake, fikk avslag (grunnet legen som ikke klarte skrive ordentlig, og mitt tidligere legesenter gadd ikke bistå selv om de kjente situasjonen min best..)
Startet i ny jobb for ca 3-4 mnd siden, innenfor IT (som jeg har fagbrev i.)
Men føler ikke jeg mestrer jobben, at jeg ikke er flink nok, eller god nok.. eller noen ting... Å er redd jeg kommer til å "falle tilbake" i gammelt mønster med sykemeldinger og "jobb hopping".... Har makset studielån... kunne egentlig tenkt meg å jobbe innefor noe annet en IT... men er nå "stuck"... Tjener greit i jobben... men er så sliten og lei av alt... Sjefen syns jeg er flink, er dog eneste jenta på avdelingen (ikke at det har noe å si..) Men føler ikke at jeg passer inn noen steder...
Er bare redd for å mislyktes enda mer en jeg føler jeg allerede har....
Avatar

Hei!

juli 19 2021 - 21:24
Noen ganger er urolig at tankene våre styrer vårt liv (for) mye. Har hatt veldig negative tanker hele livet. Selv noen sa at eg var flink, men eg synte eg var ikje god nok. Passet ikje inn på jobben, bla bla bare negativer tanker som tok over alt ka eg gjorde. Men siden eg har meditert 15-20 min/ dag i 2 måneder nå, så merker at eg tanker får meg litt i ro når eg fokuserer bare pusten min, og tenke på positiv eller prøver å gjøre det beste eg kan, eg har følt fortsatt at eg e ikje god nok for noe ting, noen negativer ennå, men eg aksepterer at noen ganger negative tanker er bare tanker. Men det vi gjør, nå og akurrat nå er santheten. Tankene våre kan gi oss ulike tanker innen 1 minutter. Det som kan du nå prøver å gjøre, er stoler på deg selv, gi deg selv tid å prøve å jobbe selv du e så sliten men du ikje gi lett opp. Må ta deg sammen. Om du hadde gitt opp lett og lar de negative tanker at du ikje e god nok kontroller over deg, så uansett du hadde jobbet utenfor IT så hadde endte opp med slik tanker igjen, for du lar tankene dine blir vant med å tenke at du ikje god nok. Men er ikje så lett å snu tanker fra negative til positive innen ei uke, det tar tid, men om du prøve å gjøre litt og litt så plutselig vinner du over negative tanker. Og når noen sier du e flink så du må bare tro på og at du e flink. Og du e egentlig er også.

Vet ikje dette hjelper men eg har i allefall sagt min mening. Håper du føler deg bedre og håper du finne lykkelig i din jobb snart :) Og ikje glem å smile! ????????????
Til forsiden