Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten etter panikkangst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten etter panikkangst

mai 21 2019 - 12:00
Selv etter at jeg hadde panikkangst i natt jeg føler meg fortsatt sliten.det tapper en for energi.jeg er så sliten det gjorde så vondt i hjerte.jeg vred meg i smerte det bare knyttet seg mer og mer rundt hjerte og tenkte hvordan skal jeg overleve dette i natt.Panikkangst er så uforutsigbar og brutal.den bare kaster seg over en.man blir så sliten i kroppen jeg sovna til slutt etter hvert på grunn av stesolid.men likevel er jeg fortsatt sliten.Jeg er så lei av å ha det slik jeg har aldri fri fra indre smerte hele tida er det noe og etter det noe til og etter det noe igjen.jeg vil bare ha pause bare pause fra lidelse og smerte.jeg er så sliten vet ikke hva jeg skal gjøre ev meg jeg må alltid holde ut holde ut holde ut sier jeg alltid når alt er på det verste men det er kjempe tøft.det er så tøft og tenker ofte hvorfor leve dette livet for det er ikke ett liv dette her.jeg er så sliten etter panikkangst.det sliter kropp og psyke.blir dere veldig slitne dagen etter el flere dager etter panikkangst?
Avatar

Re: Sliten etter panikkangst

mai 21 2019 - 12:20
Hei du!

Føler med deg.
Panikkangst er så vondt og urettferdig. Skjønner at du blir tappet for krefter. Det er jo litt av en anstrengelse for kroppen og psyken når det står på.
Har selv slitt med dette i to perioder x 2 år( 15 år i mellom).
Uten tvil noe av det tøffeste jeg har vært igjennom. Ble helt lammet og fungerte ikke i det hele tatt.
Panikkangsten kom helt uventet og i alle mulige situasjoner.
Ble heldigvis bedre med tiden:)

Ønsker deg en fin og angstfri sommer!
Avatar

Hei

mai 21 2019 - 12:25
Takk petterpan.jeg er fortsatt sliten selv om det skjedde i natt.det er så mye smerter med hjerte.jeg tenkte i natt hvordan skal jeg overleve dette nå igjen.har slitet lenge med det jeg og.haha angstfri sommer koselig sagt.
Avatar

Re: Sliten etter panikkangst

mai 21 2019 - 12:35
Uff ja! Jeg kjenner det i kroppen i flere dager etter et panikkanfall (og det hjelper jo ikke akkurat for den generelle angsten). Får skikkelige muskelspenninger i hele kroppen og en følelse av rastløshet og nervøsitet. Føles som jeg skal opp til eksamen om 5 minutter - hele tiden! Det varer gjerne i 2-3 dager i alle fall. Det er ikke rart man blir sliten av det :) Jeg hadde selv sterk angst i går kveld og kjenner det på kroppen i dag. Men vi må bare klamre oss til at det er ufarlig, det er bare tanker, kroppen tåler det og det kommer til å bli bedre selv om det tar litt tid.
Avatar

Hei mariejo

mai 21 2019 - 12:44
Da hadde du det slik også i natt jeg vet det også at det ikke akkurat hjelper generrele angsten.jeg er så sliten altså har jo lyst å dra hjem og sove men jeg er på senter for folk som sliter med psykiske lidelser men jeg er sliten altså.huff jeg er nok mer pessimist enn deg mener ikke å skremme deg men du vet det går utover immunforsvar og med årene kan det føre til andre ting også.sier seg selv at når man tror man er i fare i mange år man kan utvikle andre ting også.men huff jeg skal ikke fortsette og ødelegge for de som kanskje tenker mer positivt.jeg tenker alltid må bare holde ut må bare holde ut men hvor lenge klarer jeg å holde ut mer.føler du det slik hva slags liv er dette
Avatar

Det er fryktelig tøft

mai 21 2019 - 14:57
... å ligge våken om natta og tankene ikke vil stoppe. Søvnmangel bare forsterker alt det vonde. Håper du får sove godt i natt.
Avatar

Hei

mai 21 2019 - 19:23
Takk redsinder.det var hyggelig sagt.jeg håper det også at jeg får søvn og ønsker det for deg også.
Til forsiden