Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten, angst og UBEHAG i øynene... ????

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten, angst og UBEHAG i øynene... ????

sep 15 2021 - 19:40
Noen som føler de blir fjerne? Som om at du merker at du hele tiden får «saudestirr», som vi kaller det her. Som om at du ikke klarer å fokusere, men alikevell detter vekk med blikket.... Ømt og sliten både i hode/panna og øynene. Veldig knytt og vondt i nakken og bakhode. Er så fjern og glemsk at jeg skremmer meg selv. Redd for å være tidlig dement????
Tenker mye, og blir bekymra. Vet at jeg har hatt det slik før og at det har gått over, men....lurer på om andre har d slik når en ikke har d så bra..? Helseangst, og bekymret for OM d kan være noe alvorlig...
Avatar

Re: Sliten, angst og UBEHAG i øynene... ????

sep 16 2021 - 22:48
Eg har akkurat det samme! Vondt i panna, øynene, til og med vore til optiker, de fant ingenting! Saudestir får du gjerne når tankene vandrer! Eg og eg er veldig glemsk, og føler eg ikkje klarer å henge med i alt som blir sagt, veldig ekkelt! Vore redd for tidlig demens sjølv, men det er ganske usannsynlig! Alt du beskriver høyrest ut som angst :-)
Til forsiden