Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slapp/ svimmel

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slapp/ svimmel

feb 3 2021 - 14:55
Innimellom får jeg plutselig ute av det blå en rar følelse i kroppen. Føles ut som blodtrykksfall egentlig. Kroppen blir helt slapp, føles ut som det er like før jeg segner om. Det tar noen minuttet før det går over, jeg blir kjemperedd når det står på. Tror jeg skal dø. Blir sånn rar og lett/ ør i hodet etterpå. Jeg har kun besvimt en gang i livet før( etter en operasjon) og da hadde jeg den samme følelsen før det ble svart. Er dette angst?? Livredd for at det kan være noe annet.
Avatar

Re: Slapp/ svimmel

feb 3 2021 - 19:30
Er nok ingen som kan gi et treffende svar over nettet. Det er nok legen du bør spørre.
Jeg får kramper og kroppen begynner å riste når jeg ikke drikker eller påfører smerte for å styre tankene. Symptomene trakk seg litt tilbake når jeg en periode gikk på "stemningsstsabiliserende". Folk reagerer antagelig ganske forskjellig på psykisk stress om det er hva du sliter med.
Siden du er kvinne er det god sannsynlighet for at du også blir tatt seriøst.
Avatar

Takk for svar

feb 3 2021 - 21:15
Ja det er rart hvordan kroppen kan reagere på stress og angst. Takk for tilbakemelding
Avatar

Re: Slapp/ svimmel

feb 3 2021 - 21:26
Ja, jeg Antar vi får en del forskjellige reaksjoner på stress. Nå skriver du ingenting om hva du mistenker kan være grunnen, men det er antagelig like greit at du ikke overlater denslags til vill gjetting på nettet fra oss som uansett bare vil projisere våre egne issues over på deg.

Vi lever i et samfunn som tilber psykiske lidelser og jobber hardt for å forsterke de minste issues fremfor å tone disse ned.
Avatar

Re: Slapp/ svimmel

feb 5 2021 - 22:27
Man skal alltid oppsøke lege, det er jeg enig i, men det er ingen grunn for hysteri, for sannsynlighetsmessig siden du sliter med angst, er det nok en overveldende sannsynlighet for at dette er knyttet til det. Gjennom min periode med helseangst, har jeg opplevd de fleste symptomer på stress og anst, inkludert dette. Jeg har sjekket opp i det meste, og har vært frisk hver gang. Nå har jeg de siste månedene vært så og si angstfri, men jeg er forberedt på at det kan komme tilbakefall. Kort oppsumert, vil jeg råde deg til å forhøre deg med lege, ta opp tingene du sliter med, så vil nok legen henvise deg til psykolog om det ikke finnes en medisinsk forklaring på dette. Vinn vinn, da tar du tak i problemet enten det er fysisk (minimal sjanse) eller psykisk.
Avatar

Takk

feb 6 2021 - 16:47
Takk for tilbakemelding, jeg sliter med helseangst så tror nok dette kommer av angst. Det er greit å høre at andre har opplevd det samme. Skal selfølgelig ta det opp med legen, men tviler på at de finner noe.
Avatar

Re: Slapp/ svimmel

feb 10 2021 - 02:19
Hei! Har du hørt om toleransevinduet? Kansje du hadde en hypoaktivering? Google det og les hva som står der! Hypoaktivering er like ubehagelig som hyperaktivering ( full panikk, og symptom som økt puls, pustevansker, svimmel osv)! Har også hatt akkurat det du beskriver forresten, veldig ubehagelig !!!
Avatar

Slapp/Svimmel

feb 10 2021 - 20:43
Hei!

Jeg kjenner meg veldig godt igjen på det du skriver. Får også en følelse av å segne om. For min egen del er det oftest når jeg trener styrke eller når jeg er i en stresset situasjon. Jeg var ikke klar over dette med tolleranusevinduet, leste det og det ga mye mening på de følelsene på du og jeg har. Sjekk det ut.
Avatar

Takk for tilbakemelding

feb 16 2021 - 21:38
Dette var nytt for meg, det skal jeg absolutt sjekke ut. Tusen takk for tilbakemelding
Avatar

Re: Slapp/ svimmel

feb 17 2021 - 01:46
Bare hyggelig! Håper det hjalp :-)
Til forsiden