Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slapp, sliten og skjelven etter lang tid med angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slapp, sliten og skjelven etter lang tid med angst

juni 5 2013 - 13:05
Jeg opplever at kroppen endelig har funnet mer ro etter flere måneder med sterk angst, som panikkangst og helseangst. Den daglige, intense angstpusten har minket i intensitet, kvalmen er nesten borte, matlysten har økt litt og jeg føler ikke den plagsomme indre uroen. Det er skremmende godt å føle seg mer som "normal" igjen.

Men på en annen side føler jeg meg sliten. Jeg er fysisk skjelven i hendene, føttene er tunge, det er håpløst å jogge! Og så er jeg er mye trøtt og er veldig urven.. om kvelden, selv om jeg bare har sittet inne med oppgaveskriving om dagen, føles føttene helt utslitte. Har en slags sykdomsfølelse.. som om jeg brygger på noe.. men ikke heelt sånn likevel. Det kan jo hende jeg gjør det, men jeg lurer på om dette kan være en respons fra kroppen etter lang tids energibruk på angsten..
Er det noen som vet noe om dette, eller har erfart det selv?
Avatar

Ja

juni 5 2013 - 14:19
Jeg kjenner meg veldig igjen. Etter en periode med overskudd og positive dager, kommer plutselig nye plager og "tar meg". Dette er veldig slitsomt.

Selv er jeg nødt til å prøve å tenke at det som skjer med meg er en respons på mye negativ tankegang og mye energibruk. Kroppen reagerer på at du nå endelig kan slappe av, og slipper løs plager man kanskje ikke fikk under selve angsten. Tror dette er helt normalt.

Selv er jeg nå om dagen plaget med urolige lår. Føles som det kribler og vibrerer når jeg sitter stille (og som forsvinner når jeg ikke tenker på det eller puster skikkelig med magen). Dette kom selvfølgelig etter at jeg hadde en god periode.

Det er nok lurt å se at andre også har det slik som du har det, og prøve å tenke at det er angsten som forårsaker disse plagene. Kroppen og hjernen er utrolig komplekst sammensatt, og gjør mye med oss som vi ikke kan forklare :)
Avatar

:)

juni 9 2013 - 07:14
Jeg også!
Som regel så føler jeg meg helt "utbrent" og det gjelder før panikkangsten/helseangsten inntreffer, og særlig etterpå.
Panikkangst er jo så fysisk sterk, at det er jo ikke rart kroppen blir sliten. Mange ganger så lurer jeg på hvor mye kroppen tåler av dette hardkjøret!
Føler meg også småsyk etterpå, og har sjuke spenninger i musklene.

Hodet og kropp er vanvittig godt sammensatt, angsten er jo et godt bevis på det!
Til forsiden