Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skumle tanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skumle tanker

feb 23 2013 - 13:16
Jeg våknet i dag med noen skikkelig skumle forestillinger. Jeg fikk det for meg at jeg kunne klikke helt og skade samboeren min, eller noen andre jeg skulle møte. Selvsagt vet jeg med meg selv at jeg er veldig snill og rolig, og ALDRI kunne gjort dette.

Nå har tanken limt seg fast i hodet, og jeg blir ikke kvitt den. Jeg har aldri opplevd dette før, og lurer på om noen har råd om hvordan en kan takle sånne tanker?

Jeg tør nesten ikke å se på folk, i tilfelle det skal klikke for meg! PÅ andre siden vet jeg at dette ikke er sant! Dette er fryktelig skummelt og jeg vet ikke hvordan jeg skal møte slike tanker.
Avatar

Hei!

feb 23 2013 - 16:51
har slike tanker selv, har også hatt det som om alt blir likegyldig og '' hva om det bare klikker for meg,'' eller '' hva om jeg skader mamma eller pappa'', men det er bare tvangstanker som følger med angsten. Som nevnt tidligere i forumet har jeg tanker selv om '' hva om jeg drømmer, hva om det er illusjon, hva om virkeligheten ikke finnes '' osv osv.. men dette også er tvangstanker, og det er lett å få dem hvis du har en dårlig dag, eller om angsten står på. Da er det viktig og fortelle seg selv hva sjansen for det er. pleie og si til meg selv, nå har jeg gått 18 år og levd et normalt liv, hvorfor skulle jeg klikke nå? å rolig gjør meg selv med og si at det bare er hjernen som spiller meg et puss.
Til forsiden