Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skroller vilt etter noen her inne, med samme symptomer som meg.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skroller vilt etter noen her inne, med samme symptomer som meg.

okt 12 2020 - 16:45
Er det flere som meg....som når det topper seg psykisk med helseangst?. Leter vilt her inne, etter noen med samme symptomer. Dette fordi jeg ikke tør gå til legen, jeg later som alt er bra.Jeg kjenner på symptomer, som venstre ben som er helt numment( helt sikkert ms)....
Jeg leter etter flere med samme symptomer som meg, slik at jeg kan berolige meg selv , med at dette var nok angst, ikke ms.
Jeg skroller på sidene i Si det med ord, for å finne noen maken til meg.....
Grunnen til at jeg ikke går til legen, er at da får jeg helt sikkert en dødsdom.....og den vil jeg utsette.
Høres helt sykt ut, men jeg vil ikke hvite, før jeg ikke ser noen annen utvei
Akkurat nå , er jeg usikker på om jeg har Ms eller en annen lignende sykdom. Jeg sier til meg selv at jeg har igjen 2- 5 år å leve, da må jeg leve det og forberede familien....jeg er redd, og har begynt å ta et glass vin hver kveld,for å roe meg.
Venstre ben er numment, det prikker i tærne, jeg ønsker meg smerter.....for da vil jeg tenke at dette bare er isjias...., men uten smerter, med bare nummenhet, da blir jeg redd.
Jeg analyserer og leter etter noen som meg.

Avatar

Re: Skroller vilt etter noen her inne, med samme symptomer som meg.

okt 12 2020 - 17:42
Hei.

Angst har du iallfall, du er jo veldig redd, men jeg kan ikke si om de fysiske plagene dine kommer av det eller ikke. Det kan og ha noe med nerver i ryggen å gjøre, tror jeg. Jeg opplevde seg noe sånt, men likevel ikke det samme. Kroppen blir iallfall ikke bedre av å ha angst, for den er da (hele tida) i alarmberedskap.

Jeg tenker at det beste for deg er å gå til legen og finne det ut, selv om jeg forstår veldig godt at du er redd for å gå til legen. Selv går jeg heller omtrent aldri til legen, men føler at hver gang jeg går så tror jeg at jeg har et problem som er større enn det egentlig er. Hvis du går til legen og får vite at det er angst eller noe sånt, så har du fått svar, så håper jeg at du kan få slappa av. Og hvis det er det du frykter, så kan det være lettere faktisk, å forholde seg til det enn denne usikkerheten. Når man bare har denne angsten og ikke vet noe, kommer man heller ingen vei. Hverken den ene eller den andre.

Jeg forstår da veldig godt at det er vanskelig. Er det noen du kan snakke med dette om? Som f.eks. kan være med deg når du går til legen, eller bare støtte deg i det å gjøre det?
Til forsiden