Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skjelving i fingre ved belastning

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skjelving i fingre ved belastning

april 20 2018 - 12:21
Hei. Jeg er plaget med helseangst og får ofte symptomer på alvorlige sykdommer. De siste 14 dagene har jeg fått noe som jeg aldri har hatt før. Når jeg belaster pekefinger eller tommel med et visst trykk, begynner de å skjelve ufrivillig. feks om jeg trykker på telefonen og må holde tasten nede noen sekunder. Det slutter når jeg slipper trykket. Fikk det også en gang når jeg holdt en stekespade. Dette kom etter at jeg hadde vært veldig aktiv på telefonen en periode. Nå er jeg skikkelig redd for hva dette kan være. Noen som har opplevd noe liknende? Kan man få slike symptomer av overanstrengelse? evnt kan det vare i over 14 dager. Blir takknemlig for alle svar
Avatar

Ja

april 21 2018 - 10:59
Ja du kan få slike symptomer...

Må si det hørtes veldig ufarlig ut :)
Avatar

Re: Skjelving i fingre ved belastning

april 22 2018 - 11:44
Takk for svar. Godt du kommer med beroligende ord :-). jeg er så redd for at det skal bli værre. Det er ikke greit å få slike symptomer når man er så redd for sykdom.
Avatar

Ikke kjenn etter :)

april 22 2018 - 11:59
Lett å si, men helt sant:). Sier det til meg selv og men ikke alltid det hjelper..

For å si det enkelt; alvorlig sykdom oppdager du tidsnok, den kommer og tar oss. Slike symptomer du beskriver er nok angst og bekymring.

Ps; jeg er ikke lege eller liknende men har selv blitt fortalt dette av lege og kyndige folk.
Til forsiden