Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sjekk ut disse!:)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sjekk ut disse!:)

okt 10 2021 - 20:38
Pleier ikke å tipse folk om ting jeg har brukt for å forbedre angsten min men dette hjalp meg virkelig.

Jeg slet veldig mye med angst 24/7 i flere måneder, følte på alle type fysiske og psykiske symptomer, alt ifra dp/dr til påtrengende tanker, u name it (skal ikke gå i detaljer men bare å spørre i dm om min opplevelse med angst:) ). Jeg var abonnert til noen få kanaler på youtube som var om angst osv, men disse to hjalp meg mest.

Vacate Fear: En kanal som forklarer akseptering metoden for å forbedre angst. - Akseptering metoden er tatt fra en lege Dr Claire Weekes som også har et par bøker om dette, anbefaler Hope and help for your nerves. Kanalen forkalerer denne metoden enklere og holder live streams ofte. I tillegg til at den har en egen discord som jeg er på, som er helt fantastisk. Denne metoden hjalp meg virkelig til å slippe løs fra angsten og ta kontroll selv, ikke la angsten kontrollere meg. Anbefaler veldig sterkt å se et par videoer på kanalen og ta bruk av metoden.

Trey Jones: Denne kanalen handler litt mer om hva slags symptomer man kan kjenne på av angst, og eieren av kanalen (Trey Jones) forklarer også hva han kjente på og hvordan det var for han med angst og depresjon. Som sagt har han mange videoer om symptomer av angst (psykike og fysiske) og siden jeg slet med helse angst så var det hjelpsomt for meg å få bekreftelse på at det jeg følte på ikke var farlig.

Har et par kanaler til, men jeg anbefaler alle å også snakke med en profesjonell hvis dere sliter med angst, depresjon og andre mentale lidelser. :)
Avatar

Tusen takk!

okt 11 2021 - 01:59
Hei, jeg sitter våken å er redd for å sove pga jeg våkner av angst og panikk. Har sett noen videoer nå fra Trey Jones som du råda! Vil bare si tusen takk, det trengtes :)
Til forsiden